10.02.08
18:37
Здравейте ! аз съм нов в този форум .. занимавам се с фитнес от 1 година горе долу.. до сега съм качвал маса.. (не че съм качил нещо) и искам още да качвам ! искам по големи гърди , гръб , раце , рамене.. но проблема е ,че освен корема другото не расте :(
Искам да ви попитам какво трябва да ям .. за да качвам в гърдите и съждевременно поне малко да свалям от корема , имам в нас велоаргометър.. и всеки ден почити (от 3-4 дена) си въртя по 20-30 минутки.. във фитнеса .. след тренировка бягам по 10-тина минутки горе долу.. (много съм зле с бягането..) отделно между серийте си правя коремни преси.. но въпреки това .. корема си расте..
Аз съм ученик.. в 10 ти клас.. и в училище ми е малко трудно да ям точно определени неща.. затова искам някаква по нормална диета а не някаква супер екстреемна .. която да не мога по смъртно да спазвам...
Значи в училище и като цяло през деня ориентировачно ям така:
Сутрин към 7 ям 3-4 яйца (1 жълтък) или някакъв кроасан или нищо
преди обяд към 10 .. ям 1 пица..
по обяд към 1-2 ям 1 хот дог
към 5-6-7 часът ям пак 2-3 яйца.. или някакви ядки
и към 8-9 вечерям сериозно в повечето случай - паржоли (свински пилешки) , пълнени чушки , салам , спагети , кюфтета..
знам ,че начина ми на хранене е много грешен за това очаквам предложения но все пак не забравяйте ,че в учлище не е особенно удобно да се ядът специални неща.. в краен сличай мога да си нося нещо от вкъщи.. което да търпи на седяне в чанта..
П.П. аз съм на 16 висок съм 176 и съм 72 килограма.. ако това има накакво значение...
П.П.2 не искам да отслабна напълно да не ме разберете погрешно искам да качвам още много маса в рацете гърба гардите.. но просто искам да сваля корема .. не искам плочки просто искам да е равен.. защото сега е на нивото на гърдите ми ако не и по напред :(
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!