Леберкез

23.12.04
14:01

Искам да ви попитам за леберкеза става ли да го използвам зa храна,от която да набавям протеина,шот е много лек,демек лесно се смила и не ми е тежко от него,а като се наям със свинско и после ми става напрао лошо.И колко грама протеин има горе долу?Благодаря ви.

23.12.04
14:28

Честно, нямам с идея какво съдържа, но лично аз не бих заложил на леберкез. Въпреки, че съм си хапвал.

23.12.04
15:09

Одобрявам го,понеже е много лека храна,което ми дава възможност да се наям добре и да не ми е тежко.

23.12.04
15:51

Недей да ядеш много свинско, не е мн полезно, наблегни на пилешкото, пуешкото, крехко телешко.
Всякакви салами в БГ са крайно съмнителни, щото не знаеш с какво ги тъпчат, в най-добрия случай са соеви и нищестени производни. Консумирай само чисто месо. Салами и кремвирши само по изключение.

LI

23.12.04
18:25

Pars, а какво мислиш за филетата, които се продават вакуумирани? Те пак според мен са си чисто месо, но готово за косумация, или... ? Доста е трудно да се консумира само чисто месо, без колбаси, кайма и прочие, а пък и аз искам да се храня здравословно не да ставам болдърка :)).

25.12.04
18:03

Lina, мисля че стават, но все пак за предпочитане е месо, което си си купила от магазина и приготвила сама. Филетата преминават през разни обработки, които е за предпочитане е избегнеш. По-добре има печено пилешко филе в найлонови опаковки, което при това е доста вкусно според мен.

26.12.04
02:59

Един съвет от мен - преди да го купите прочетете освен какво съдържа, какви подобрители има! Аз като купувах едни готови пържоли и видях сигурно 10 вида подобрители и други гадости доста се замислих!!!! По добре сурово от магазина и много термична обработка. Същото е и със млечните и яйчени продукти - видях мляко със срок на годностот една година :oops:  :oops:  :oops:

28.12.04
10:41

ами кво да ти кажа...аз ям предимно пилешки пържолки :D
5лв килото! На скара аууу, леко е, има 20% протеин...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1