Controlled Labs от KVM NUTRITION LTD.

Темата е заключена.
Прескочи до:
CL

11.02.08
07:08

Здравейте,
Нашата фирма KVM Nutrition ЕООД представлява Controlled Labs за България.
Складът ни се намира в София, но работим по въпроса
с дистрибуторите в големите градове. Можем да правим доставки
в цялата страна чрез Сити експрес.
За контакти и поръчки +359 (0) 888 373 152 или kvmnutrition@gmail.com
По-нататък ще опишем състава и действието на всеки един продукт.
Представяме Ви продуктите и цените, като се стремим да доближим максимално продажните цени в USA!
Black Hole™ - 90 капсули (30 дози) - 80лева
Blue Up™/ Blue Up™ Stimulant-Free - 60 капсули (30 дози) - 65лева
GlycerGrow™ - 1000 g. (120 дози) - 90 лева
Green Bulge™ - 150 капсули (30 дози) - 70 лева
Green MAGnitude™ - 835 g. (80 дози) - 110 лева
Purple Wraath™ - 954 g. (90 дози) - 135 лева
REDuction™ - 120 капсули (60 дози) - 85 лева
Orange Triad™ - 270 капсули (45 дози) - 80 лева
White Blood™ - 90 капсули (30 дози) - 75 лева
White Flood™ - 549 g. (50 дози) - 120 лева
Golden FinisH™ - 1352 g. (20 дози) - 120 лева

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.11.09 06:21.

CL

11.02.08
09:42

Black Hole™
Стимулатор на апетита

Оптимизира храносмилането
Повишава чистата мускулна маса
Стимулира метаболизма
Редуцира телесната мазнина
Бързо абсорбиране и действие
Ефективен при мъже и жени

За нарастване на тялото са необходими калории, които идват в организма чрез храната. За много хора поемането на големи количества храна е непосилно. Причи-ната за това са хормони, които въздействат на мозъка и създават чувство на ситост. Тези хормони имат положително действие при по-пълните и неспортуващите, но при атлетите пречат на повишаването на мускулната маса. Black Hole™ ефективно потиска тези хормони чрез комплекс от натурални алкиламиди заблуждаващи  мозъка, че тялото има нужда от още храна.
Non-Psychoactive Cannabinomimetic Alkylamides™:
Комплекс от вещестства, наречени алкиламиди,  химически подобни на активната съставка на марихуаната  имитират структурно канабиноидите и се свързват със същите рецептори CB1 и CB2, част от групата G-проте-инсдвоени рецептори разположени в мозъка и по цялото тяло и имат много и различни функции като увеличаване и намаляване на апетита, функцията на имунната  система, антивъзбудителни процеси и др. Растенията Echinacea Purpurea и Spilantes Acmela съдържат три алкиламида, които напълно отговарят на изискванията за имитация на канабиноидите в марихуаната и още поважните ендогенни канабиноиди в човешкото тяло. Имат свойството да се свързват за по-дълго време с рецепторите от истинските което значи че причиняват много по-силно чувство на глад от нормалното. Целенасочено е повишена и биоустойчивостта им за да не се разруша-ват в стомашночревния тракт.
Digest-It-All™:
Храносмилателен комплекс за облекчаване на дейност-та на стомаха и червата чрез стимулация на отделяне на повече стомашни сокове за обработка на повишено-то  количество хранителна маса. Humulus Lupulus, познат като хмел и използван в биреното производство, стимулира стомаха да отделя повече храносмилащи сокове. Clavo Huaska и Cayaponia Tayuya облекчават храносмилането, премахват чревните газове и подуването на стомаха. Джинджифил – повишава отделянето на  секрет от жлъчката и действа като антиоксидант. Giant Knotweedl също е добавен като антиоксидант и заедно с Джинджифила прочистват организма от свободните радикали образувани при храносмилането.

Доза: 3 капсули
Опаковка: 90 капсули
Употреба: 3 капсули преди първото хранене за деня заедно с 5-20 грама мазнини, а ако се налага да управлявате автомобил приемете с това хранене след което няма да управлявате няколко часа.


Хранителна стойност
Non-Psychoactive Cannabinomimetic AlkylamidesТМ: 1000 mg.

Корен от Ехинацея Пурпуреа (екстракт от  алкиламиди додека -2e,4e,8z,10z/E-тетраеноева киселина изобутиламид и додека 2-e,4e-диеноева киселина изобутиламид), Спилантес Акмеа (екстракт от алкиламиди ундека 2e,7z,9e-триеноева киселина изобутиламид)
Digest-It-AllТМ: 1100 mg.Хумулус Лупулус (8% екстракт от лупулинум), екстракт от Каиапония Пиаухиенсис (Каиапониа Таиуиа), екстракт от Тинантус Пануренсис (Клаво Хуаска), Джинджифил, Полигонум Сахалиненсе

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 15.07.08 04:02.

CL

11.02.08
09:47

Blue Up™/ Blue Up™ Stimulant-Free
Стимулатор на тестостерона

Повишава свободния тестостерон
Повишава мускулната маса
Повишава силата
Повишава либидото
Стимулира производството на тестостерон
Съдържа натурални и безвредни съставки

Тестостерона е хормон който оказва влияние на силата и мускулната маса при хората. Има две състояния свързано и свободно, двете образуват общия тестостерон в организма. Отделен от жлезите 97% от него се свързват с вид протеин произведен от черния дроб наречен сексхормон свързващ глуболин SHBG и става безполезен. Нивата на общия и свързания тестостерон нямат значение за силовите атлети. По-важно е нивото на свободен тестостерон, защото той е главния фактор за повишаване на силата и чистата мускулна маса. Проблемa при повечето хора е недостатъчното количество свободен тестосерон. Blue Up™ използва мощни растителни екстракти стимулиращи тялото да произвежда голямо количество тестостерон и едновремено с това блокира SHBG. С тези натурални съставки се избягват страничните ефекти на синтетичните и хормоналните стероиди. Tribulus Terestris с 80% стероидни сапонини и 40% протодиосцин засилва производството на лутеинизиращ хормон (LH) в тялото, което пък повишава продукцията на тестостерон. Новопроизведеният се влива в общия тестостерон, върху който действат другите две съставки Avena Sativa и Long Jack за да го преобразуват в свободен и годен за повишаване на масата и силата. Avena Sativa с 15% стероидни авенакосиди А и В в най-чиста форма разбива връзката между тестостерона и SHBG и го прави годен за употреба. Eurycoma Longofolia (Long Jack) с 40% гликосапонини и 30% полизахариди повишава нивото на IGF-1 и модулира нивото на кортизола. Този екстракт повишава количеството общ тестостерон и блокира SHBG по този начин в кръвта циркулира повече свободен тестостерон без да ароматизира в естроген. Изследванията показват повишение на нивата на тестостерон при средностатистически мъж със 100% само за 2 седмици употреба. Добавени са 6.5 мг. Yohimbine, активната съставка на растението Yohimbe и се използва вазодилаторното му действие за повишено снабдяване с хранителни елементи и тестостерон на клетките. Ефективно повишава сексуалността и енргията. Кофеинът използван в комплекса е изцяло растителен, стимулира и тонизира централната нервна система за качествена тренировка.

Доза: 2 капсули
Опаковка: 60 капсули
Употреба: 2 капсули 30-45 минути преди тренировка. Да не се употребява от лица под 18 години! Да не се взимат никакви лекарства с този продукт без консултация с лекар! При кръвно налягане, затлъстяване, проблеми със сърцето или други болести да не се ползва този продукт без консултация с лекар!

Хранителна стойност
Blue Up TestТМ Комплекс: 1100 mg.

Трибулус Терестрис (80% екстракт от Стероидни Сапонини и 30% Протодиосцин), Авена Сатива (15% ексракт от Авенакосиди A & B), Еурокома Лонгофолия (екстракт от 28% Биоактивни Гликопептиди, 40% Гликосапонини и 30% полизахариди)
Blue StimТМ Комплекс: 255 mg.
Натурален Кофеин, Паусинисталия, Екстракт от кора на Йохимбе (6.5 mg Йохимбе)

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 15.07.08 04:02.

CL

11.02.08
10:09

GlycerGrow™
Формула за клетъчно нарастване

Повишава клетъчните размери
Оптимизира храненето на клетките
Повишава васкуларитета
Ускорява възстановяването
Оптимизира терморегулацията
Повишава издръжливостта

Напълно самостоятелна формула за повишаване на клетъчните размери. Съставена от патентовани синергично действащи съставки с фармацевтично качество за уголемяване на клетките, повишава на осмотичния ефект на креатина и активира натуралните анаболни процеси при тренировки с тежести. Комбинирана с НВД и правилна тренировка води до увеличаване на размерите, силата и васкуларитета. Впериод на изчистване (загуба на мазнини) може да се комбинира с REDuction™ и Green Bulge™ за по-високоинтензивна тренировка. Свежда до минимум мускулните крампи, влияе на инсулина и нивото на кръвната захар. В период на  покачване на маса, може да се комбинира с Green Bulge™ и White Blood™ за екстремно напомпване, оптимизирано покачване на чиста мускулна маса и предпазване от напукване на кожата. В пред състезателен период се използва за подчертаване на васкуларитета, поддръжка на тренировъчната интензивност и електролитния баланс, което спомага за постигане мускулна твърдост, релеф и плътност. При продължителни тренировки повишава хидратацията и издръжливостта. При силовя трибой повишава експлозивността, възстановяването, тонуса и предпазва от претрениране. Основната съставка в продукта е Глицерол Моностеарат. Глицеролът се намира свободно в човешкото тяло. Когато се прима допълнително, като суплемент увеличава концентрацията на флуиди в кръвта и тъканите. Концентрацията на  тези флуиди се подържа от тялото като константа, така  водата приета с глицерола не се отделя  докато допълнително приетия глицерол не се изхвърли от бъбреците или не се унищожи от тялото. Тоест приет като добавка бързо повишава хидратацията и абсорбцията на другите суплементи приети заедно с него. Крайният резултат е по-бърза доставка на хранителни вещества и по-дълготрайно напомпване по време на тренировка. Глицерола се естерифицирана със стеаринова киселина за да се получи Глицерол Моностеарат. Той е прахообразно люспесто вещество, без цвят, без миризма, със сладък вкус и е хигроскопичен (абсорбира влагата от въздуха и затова трябва да се съхранява добре затворено). Глицерола е  въглехидрат, а стеариновата киселина е наcитена мастна киселина, затова Глицерол Моностеарат е едновременно и въглехидрат и мазнина. На теория наситените мазнини се отразяват зле на нивата на холестерола, но това не се отнася за стеариновата киселина. Тя е една от малкото наситени мастни киселини, които са неутрални или имат понижаващ ефект върху холестерола.

Доза: 3 мерителни лъжици
Опаковка: 1000 g. (120 дози)
Употреба: 3 лъжици с 1 литър вода, сок или спортна електролитна напитка  преди, по време и след тренировка. Разбива се добре преди употреба (люспите се разтварят трудно). За добри резултати се комбинира с Green Bulge™ и около 5-6 литра вода на ден, високо протеинова / ниско въглехидратна диета и специализирана тренировка за хипертрофия и размери. Приема се само в тренировъчни дни!
!!!ДОСТАТЕЧЕН ЗА 120 ТРЕНИРОВКИ!!!

Хранителна стойност
Калории общо:                      54
Калории от мазнини                  54
Мазнини общо:                      6 g
Наситени мазнини                    6 g
Въглехидрати общо                  0 g
Натрий                              163 mg
Калий                                70 mg
GlycerGrowТМ Комплекс:        7500 mg
Глицерол Моностеарат (от плодове) и
L-Таурин
Cell ChargeТМ Комплекс:          834 mg
Натрий и Калий

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.11.08 07:16.

CL

11.02.08
10:31

Green Bulge™
Креатинова матрица

Повишава силата
Повишава напомпването
Оптимизира протеиновия синтез
Повишава мускулната маса
Регулира нивата на инсулина
Антиоксидантно действие

Комбинация между Magnesium Creatine Chelate (MCC) и Creatine Ethyl Ester (CEE). При проведени тестове MCC значително повишава силата само след 2 седмици употреба. Тази форма на креатина привлича голямо количество водата в клетките и междуклетъчното пространство, което води до по-качествен протеинов синтез и по-обемена и “напомпена” визия. CEE е креатин монохидрат свързан с естер и има по-качествено усвояване от тялото, отколкото чистия креатин монохидрат, защото е защитен от унищожение в стомашночревния тракт. Хора, които не могат да усвояват креатин монохидрат или “подпухват” от задържаната вода, постигат отлични резултати с MCC и CEE. Тези форми на креатина са показали положителни резултати при 99% от всички изследвания. Taurine Ethyl Ester (TEE) и Arginine Ethyl Ester (AEE) също са добавени да повишат ефекта на “напомпване” и азотния оксид. Комбинацията между креатин и азотен оксид повишава силата, синтеза на протеина и напомпването. Green BulgeТМ запазва здравето, повишава силата и издръжливостта с добавените 4-hydroxyisoleucine и K-RALA.Двете съставки имат антиоксидантно действие, прочистват свободните радикали, които може да са проблем при приемането на креатин и стимулатори на азотния оксид, регулират нормалната инсулинова функция.

Доза: 5 капсули
Опаковка: 150 капсули
Употреба: 5 капсули 45-60 мин. преди тренировка, в почивния ден по същото време.

Хранителна стойност
HyperCreТМ Комплекс:        2500 mg.

Магнезиев Креатин Челат (2000mg)
Креатин Етил Естер HCL (500mg)
Hyper BulgeТМ Комплекс:      950 mg.
Бетаин Анхидрус, Таурин Етил Естер Di-HCl, Аргинин Етил Естер Di-HCL, KRALA, 4-хидроксиизолевцин (20%)

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 15.07.08 04:03.

CL

11.02.08
10:36

Green MAGnitude™
Креатинова матрица

Повишава силата
Повишава тонуса
Оптимизира протеиновия синтез
Повишава мускулната маса
Повишава издръжливостта
Антиоксидантно действие

Комбинация между Magnesium Creatine Chelate (MCC) и DiCreatine Malate (креатин свързан с Ябълчна киселина), които имат голямо значение за анаеробната и аеробната тренировка и са важни за производството и възстановяване нивата на аденозин трифосфат. Тази ключова комбинация има кислородоограничаващ ефект и оптимизира функцията на митохондриите за директно и индиректно повишаване на енергията при тренировка или кардио. При добавяне на Betaine Anhydrous към тази комбинация се неутрализира действието на млечната киселина и се повишава консумацията на кислород за пълно изгаряне на мазнините и използването им като енергиен източник. Taurine и Tyrosine имат широк спектър от физиологични и метаболични функции и се използват заедно с Betaine за повишаване на растежа, антиоксидацията и ергономичността.

Доза: 1 мерителна лъжица
Опаковка:  835 g. (80 дози)
Употреба: 1 доза се разтваря в 250 мл. вода преди или след тренировка
!!!ДОСТАТЪЧЕН ЗА 3 МЕСЕЦА!!!

Хранителна стойност
Калории общо:                0
Калории от мазнини            0
Бетаин Анхидрус              2000 mg
L-Таурин                      2000 mg
L-Тирозин                      500 mg
Green Creatine Matrix™:    5000 mg
Магнезиев Креатин Челат, Ди-Креатин Малат

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.11.08 07:18.

11.02.08
10:39

Е крайно време беше.
Надявам се ще “снасяте” информация за новите и предстоящи продукти.
Аз съм фен на фирмата и съм изпробвал доста от продуктите.

CL

11.02.08
11:04

Надяваме се всички продукти на фирмата да имат реализация. За сега стартираме без Golden Finish, но сигурно до месец два ще е наличен.

11.02.08
11:36

И аз съм много доволен,че една от фирмите за чиито продукти съм чел много положителни отзиви най-накрая се появи и на нашия пазар.  :coolsmile:
Кога се очаква да пуснете български сайт за продуктите?
Надявам се ще ни информирате когато продуктите ви вече могат да бъдат намерени и в другите градове освен София.
Поздрави!

CL

11.02.08
13:37

Сайт ще има след месец. Сега са ни по-важни дистрибуторите по градовете.

CL

11.02.08
14:05

Purple Wraath™
Матрица от аминокиселини

Стимулира анаболни процеси
Повишава силата и масата
Стимулира метаболизма
Повишава издръжливостта
7 грама ЕАА/ ВСАА в 1 доза
Повишава енергията без кофеин

Комплекс от есенциални аминокиселини (EAA) и аминокиселини с разклонена верига (BCAA) за поддръжка на анаболното състояние и енергиен комплекс за издръжливост при тежки и продължителни тренировки.
PurplEAA™ комплекс:
EAA са тухличките изграждащи мускулна маса, но усвояването им от суроватъчен протеин отнема часове. Това е избегнато в PurplEAA™ с бързодействие и мигновенно усвояване базирани на последните научни разработки за човешкия мускулен протеин и аминокиселини. EAA действат групово, но всяка една има специфично действие. Leucine активира анаболните процеси, подобрява възстановяването, оптимизира хормоналните нива. Valine дава енергия, поддържа азотния баланс, ускорява възстановяването и продукцията на глюкоза, действа аналгетично и успокоително. Isoleucine дава енер-гия, ускорява възстановяването и продукцията на глюкоза, оптимизира хормоналните нива. Съотношението на BCAA (Leucine : Isoleucine : Valine = 2:1:1) гарантира ефективност. Повишеното съдържание на Leucine в кръвта оптимизира протеиновия синтез. Lysine поддържа азотния баланс, дава енергия, оптимизира усвояването на калций, влияе на бетаоксидацията. Arginine намалява антикатаболните процеси, има вазодилаторен ефект, ускорява клетъчното хранене. Histidine има ва-зодилаторен ефект, повишава сексуалността.Threonine оптимизира имунната система и клетъчното хранене. Methionine повишава меаболизма, енергията и тонуса, действа антиоксидантно. Phenylalanine дава енергия, повишава хормоналните нива и тонуса. Този комплекс е ефективна матрица за натрупване на мускулна маса директно и индиректно при всякакви условия. Не съдържа Glutamine, защото не е есенциална аминокиселина и тялото може само да го произведе. Проучванията за тази формула са проведени без Tryptophan поради седативния страничен ефект.
PurplEndurance™ комплекс:
Енергиен комплекс без кофеин. Всяка съставка в него е  със специфично действие. Beta-Alanine повишава кислородния обмен и аеробната активност,редуцира млечната киселина. Citrulline Malate редуцира млечната киселина и амоняка, повишава енергията, ефект за икономия на кислорода, повишава функцията на митохондриите. Betaine Anhydrous е ключов осмотичен клетъчно-хидратиращ хранителен елемент, повишава мускулната плътност, силен ензимен протектор, иницира преобра-зуване на Homocysteine в Methionine, повишава нивото на Glutathione, поддържа черния дроб, помага за за-пазването на междуклетъчните електролити, повишава метаболизма. Джинджифил оптимизира храносмилането. Norvaline повишава нивата на азота.

Доза: 1 мерителна лъжица
Опаковка: 954 g. (90 дози)
Употреба: 1-2 дози с 250мл. вода преди, по време на и след тренировка.
!!!ДОСТАТЪЧЕН ЗА 3 МЕСЕЦА!!!

Хранителна стойност
Калории общо:                    0
Калории от мазнини                0
Ниацин (В3)                        10 mg
Витамин В6                         10 mg
Калий                              67 mg
PurplEAAТМ Комплекс:          7000 mg
L-Левцин, L-Валин, L-Изолевцин, L-Лизин, L-Аргинин, L-Хистидин, L-Треонин, L-Метионин, L-Фенилаланин
PurplEnduranceТМ Комплекс:  2700 mg
Бета Аланин, Цитрулин Малат, Бетаин Анхидрус, Джинджифил(корен), L-Норвалин

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.11.08 07:20.

CL

11.02.08
14:12

Red Acid GEN 2™
Матрица за изгаряне на мазнини

- Редуциране на телесните мазнини чрез липолиза
- Увеличаване на енергията
- Активиране на  PPAR-alpha
- Намалява апетита
- Подобрява кръвообращението
- Регулира инсулина
- Мощен / ефективен / икономически изгоден
- Ефективна загуба на мазнини без гадене

Много хора имат проблем с топенето на мазнини, защото не могат да контролират храненето си. Дори и с правилна диета и кардио може да не се стопят достатъчно мазнини. Red Acid GEN 2™ е един съвременен продукт за изгаряне на мазнини по няколко различни начина. Съдържа специален какаов екстракт, Special Dark™, който се среща в мастните киселини служещи на peroxisome proliferator-activated receptor-alpha (PPAR-alpha) за да притъпи чувството на глад и ефективно намалява приема на храна. Комплекс от мастни киселини помага за отделянето на глицерол и освобождава  мазнини от адипоцитите в тялото. Съдържа билкови екстракти за потискане на глада в мозъчните рецептори, както и натурални енергетици и термогеници за повишена активност на тренировката, което води до използване на повече калории и до топене на мазнини.
REDuction™ комплекс:
Съдържа специални мастни киселини извлечени от Special Dark™ какаов екстракт. Тези специални мастни киселини започват да работят когато достигнат до дуоденума (горната 1/3 на тънките черва), синтезират се натурално от човешкото тяло в малки количества и регулират липидния метаболизъм, намаляват апетита и помагат за освобождаване на мазнините складирани в тялото. Добавени са научно разработени ноотропи и антиоксиданти. Интензивността в залата не може да се постигне без съсредоточаване, затова е необходим бистър ум за концентрация върху поставената цел осигурен от ноотропите. Към всичко това има и специален екстракт от пипер помагащ за усвояването.
Red Sweat™ комплекс:
Комбинирани са най-ефективните и мощни стимулатори за увеличаване на нивото на енергията, която тялото може да изразходи по време на тренировка. Тези енергийни екстракти, включващи Theobromine (подобие на витамин В), Hordenine и Evodiamine повишават интензивността на тренировката за да се използва пълния потенциал за топене на мазнини.
Red Slob™ комплекс:
Съставен от мощни билкови екстракти за потискане на апетита и два термогеника. Билковият екстракт от Cordia Salicifolia ефективно действа на централната нервна система (ЦНС) за контрол на апетита без гадене и дискомфорт. При комбиниране с анорексното действие на Special Dark™ се получава един наистина силен ефект. Двата термогеника, Cayenne (много лют червен пипер) и малинови кетони помагат за освобождаването на норепинефрин, който увеличава липолизата и редуцирането на мастните депа. Малиновите кетони предотвратяват образуването на нови мастни депа и затова е препоръчително Red Acid GEN 2™ да се приема преди хранене.

Доза: 2 капсули
Опаковка: 120 капсули
Употреба: 2 капсули 30 мин. преди закуска и още 2 капсули 30 мин. преди тренировка (или по обед). Ако почувствате повишено кръвно налягане, виене на свят или някакви други необичайни явления, спрете и се консултирайте с лекар.

Хранителна стойност
Read SweatТМ Комплекс:

Изобутирил-Тиамин Дисулфат      150mg Какаови зърна                        100mg
(екстракт 99% Теобромин)
Еводиа Рутаекарпа                  50mg
(95% екстракт Еводиамин)
Хорденин (99% екстракт)            50mg
REDuctionТМ Комплекс:          450mg
Special DarkТМ (какаов екстракт със специялни масни киселини), Екстракт от зелен чай (60% EGCG), Колеус Форсколи (20% Форсколин), Салвия Склария (96% Склареолиди), Биоперин (Черен пипер), Винпоцетин, Хуперзия Серата (99% екстракт Хуперзин А)
Red SlobТМ Комплекс:          
Кордия Салицифолия              400mg
(листен екстракт)
Big RedТМ (лют червен пипер)      125mg
Малинови кетони (Рубус Идаеус)  125mg

ЗАМЕНЕН Е С REDUCTION

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 15.07.08 04:05.

CL

11.02.08
14:18

SesaGlow™
Формула за елиминиране на мазнини

- Премахване на мазнините без стимуланти
- Митохондриална оксидация на мастните киселини
- Повишава пероксисомалната бета оксидация
- Ефективна и за маса и за релеф
- Подържа здравословен липиден профил
- Запазва мускула при цикъл за релеф
- Предпазва черния дроб и бъбреците
- Смалява мастните депа

SesaGlow™ съдържа натурално извлечен екстракт от семената на растението сусам (Sesamun indicum) наречен Sesamin. Сусамът е използван от векове в целия свят като храна и лек в народната медицина. Изследванията показват, че SesaGlow™ повишава мастния метаболизъм, намалява мастните депа и подържа чиста мускулатура.
PPAR-Alpha (peroxisome proliferator-activated receptor-alpha) регулира проявата на гените участващи в бета оксидацията на мастните киселини и като регулатор на енергийната хомеостаза, чрез него SesaGlow™ регулира и повишава резултатите по време на цикъл за релеф или отслабване. Регулира естествената ендогенна продукция на простагландини и е незаменим и за релеф и за маса. Използва се да увеличи процентното съотношение на хранителните съставки и калориите които мускула приема за сметка на мазнините. Уникалния ефект на Sesamin върху PPAR-Alpha и простагландините го определя като компонентен агент за разделно усвояване на храната. Хормоналните нива може да се повишат по време на орелефяване, но SesaGlow™ стимулира ендокринната система и подържа оптимало производството на хормони. Предпазва и оптимизира функционирането на черния дроб и бъбреците. Sesamin е мощен антибактериален / антиоксидантен екстракт и влияе благоприятно върху здравето на кожата и борбата с акне.

Доза: 1 капсула
Опаковка: 180 капсули
Употреба: 1 капсула 3 пъти дневно. SesaGlow е препоръчително да се използва в комбинация с Red Acid.

Хранителна стойност
Калории общо              9
Калории от мазнини          9
Мазнини общо              1 g.
Наситени мазнини          0 g.
Сусамово олио            1000 mg.
(50% сусамов екстракт) (стандартизирани 500mg сусамови лигнини)

НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 15.07.08 04:06.

CL

11.02.08
14:22

Orange Triad™
Комплекс от витамини, минерали, храносмилателни ензими, ставни и имунни протектори

Оптимизира здравето
Повишава имунитета
Подобрява храносмилането
Предпазва ставите и сухожилията
Ободрява и тонизира
Повишава резултатите от тренировката

Атлетите подлагат организма си на стрес чрез тежки тренировки и продължително кардио. С течение на времето имунната система започва да отслабва и мускулите и сухожилията изискват все повече време за възстановяване. Това значи, че вече не може да се подлагат на натоварване толкова често, колкото искаме и ефекта от тренировката не е оптимален. Orange Triad™ е със-тавен от мощни и ефективни витамини и минерали за да запази енергията и тонуса на тялото за по-дълъг период от време, както и да подобри дейността  на основните анаболни телесни процеси. Храносмилателният комплекс оптимизира протеиновия синтез и по-качественото усвояване на хранителните елементи чрез храносмилателни ензими и съставки за разделно усвояване на храната. Ставния комплекс поддържа хрущялите, смазва ставите и повишава еластичността на връзките. Имунният комплекс съдържа антивъзпалителни съставки. Orange Triad™ възстановява и оптимизира функциите на тялото само с една дневна доза разделена на два приема. Не съдържа желязо.

Доза: 6 таблетки
Опаковка: 270 таблетки
Употреба: 3 таблетки 2 пъти на ден с храна.
!!!ПЪЛНА ПОДРЪЖКА НА ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ ЗА 45 ДНИ!!!

Хранителна стойност:
Витамин А 10000 IU
Витамин С 350 mg
Витамин D 400 IU
Витамин E 200 IU
Витамин K 120 mcg
Тиамин (B1) 30 mg
Рибофлавин (B2) 30 mg
Ниацин (B3) 50 mg
Витамин B6 30 mg
Фолиева киселина 800 mcg
Витамин B12 250 mcg
Биотин 300 mcg
Пантот. киселина 100 mg
Калций 400 mg
Фосфор 60 mg
Йод 255 mcg
Магнезий 100 mg
Цинк 30 mg
Селен 200 mcg
Мед 500 mcg
Манган 3 mg
Хром 25 mcg
Молибден 50 mcg
Калий 50 mg
Ванадий 10 mcg
Бор 500 mcg
Joint Комплекс: 2000mg
Глюкозамин сулфат и Хомндроитин сулфат
FlexТМ Комплекс: 1450 mg
МСМ (Метил-Сулфонил-Метан) и Хиалуронова киселина
Храносмилателен и Имунен Комплекс: 1275 mg
Ехинацея (корен), Екстракт от Джинджифил, Куерцетин (98%), R-Алфа Липоева Киселина (100mg), Боровинка (плод), Екстракт от Боровинка (плод), Нар (80% екстракт), екстракт от гроздови семена, семки от малина (плод), Ликопен, Лутеин

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.11.08 07:22.

CL

11.02.08
14:28

White Blood™
Стимулатор на азотния оксид и вазодилация

Повишава нивата на GH
Невероятен напомпващ ефект
Повишава протеиновия синтез
Повишава кръвния поток
Ефект с удължено действие
Антиоксидантно действие

Азотния оксид (NO) намалява значително при поглъщане, защото се уврежда от слюнката и стомашните сокове. White Blood™ използва нова технология свързваща Arginine и Оrnithine с естер повишаващ устойчивостта и абсорбацията им. Естерите се образуват при реакция на карбоксилинова киселина и алкохол. Така получените Arginine Ethyl Ester Di-HCL (AEE) и Оrnithine Еthyl Еster Di-HCL (OEE) преминават през стомаха неувредени и имат много по-мощен напомпващ ефект и вазодилация от обикновените Arginine и Оrnithine. Чрез естерифицирането се постига много по добър ефект и  удължено действие с много по-малки дози. За пример един 100 кг. атлет постига добри резултати само с 1,5 г. Arginine Ethyl Ester , за които е необходим 6 г. обикновен Arginine. Също така удължава действието и го поддържа през цялата тренировка, а не само първите 15 минути. Друг положителен ефект на естирифицирането е повишаване на ефекта от действието на 95% от хората. Например обикновения Arginine действа едва на 50%-60%, а на 40%-50% от хората изобщо не действа. White Blood™ повишава протеиновия синтез, стимулира отделянето по естествен начин на GH (growth hormone) и използава малки дози за постигане на по-добри резултати. Taurine уголемява клетките, чрез привличане и задържане на вода в мускулната клетка, оптимизира протеиновия синтез и усилва действието на АЕЕ и ОЕЕ. Включените антиоксиданти прочистват свободните кислородни радикали, които са отпадъчен продукт от NO и причиняват болести и неразположение.

Доза: 3 капсули
Опаковка: 90 капсули
Употреба: 3 капсули 30-45 мин. преди тренировка. За стимулация на GH 3 капсули 30 мин. преди лягане.

Хранителна стойност
eNO+Anti-OxideТМ Комплекс:      2000 mg.

Аргинин Етил Естер Di-HCL, Орнитин Етил Естер Di-HCL,
L-Таурин, KRALA, Коензим Q10, Лутеин, Фолиева киселина,
Селен, Зеаксатин, Криптоксантин, Алфакаротин

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 15.07.08 04:07.

CL

11.02.08
14:33

White Flood™
Стимулатор на азотния оксид и енергията

Силно дълготрайно напомпване
Повишава силата и издръжливостта
Ускорява възстановяването
Доставка на микроелементи до клетките
Повишава усвояването на креатин
Стимулира невроните

Формула с огромен мускулно изграждащ потенциал за напомпване и енергия, повишава естествения анаболен ефект и сила само за седмица. Arginine и Ornithine са свързани с AKG (alpha-ketoglutarate) за пълно усвояване, удължено действие и предпазване от унищожение в стомашночревния тракт. GABA е важен невротрансмитер повишаващ концентрацията на ума и възстановяването на енергията по време на тренировка, а след тренировка повишава нивата на GH (growth hormone) и ускорява мастния метаболизъм. Inosine повишава експлозивната сила, чрез ускорена регенерация на АТФ и повишaвне кислородната консумация, има противовъзпалително действие. Glucuronolactone е мощна  натурална съставка и повишава умствената концентрация, настроението, енергията и премахва умората. Комбиниран с GABA и кофеин има перфектно енергийно действие. Octacosanol е алкохол извлечен от захарна тръстика и намалява изразходването на мускулните запаси от гликоген, увеличава окислителния мускулен капацитет и регулира холестеролните нива. Vanadyl Sulfate имитира инсулин, повишава синтеза на гликоген, регулира кръвната захар и стимулира анаболните процеси. Beta Alanine повишава аеробната ефективност, кислородния обмен и намалява млечната киселина. Tyrosine повишава концентрацията и издръжливостта. Включени са още Калиев Глюконат, Тheobromine, Еvodiamine и Vinpocetine за стимулация на циркулацията на кръвта, кислорода и хранителни елементи, повишават умствената концентрация. Добавените антиоксиданти прочистват организма от свободните кислородни радикали, които са отпадъчни продукти от дейността на NO.

Доза: 2 мерителни лъжици
Опаковка:  549 g. (50 дози)
Употреба: 1 доза с 500мл. вода преди и/или по време на тренировка.
!!! ОСИГУРЯВА 50 ЗВЕРСКИ ТРЕНИРОВКИ !!!

Хранителна стойност
Калории общо:                    0
Калории от мазнини                0
Калий (като Глюконат)              36 mg
Фолат(като Фолиева киселина)  250 mcg
Селен                              100 mcg
eNO FloodТМ Комплекс:        3000 mg
Аргинин AKG (2200 mg),
Орнитин AKG (800 mg)
FlooDurance ТМ Комплекс:      2400 mg
Бета Аланин (1700 mg), L-Тирозин (700 mg)
Енергиен и антиоксидантен комплекс:                          3825 mg
Инозин, Гама-Аминобутиринова киселина (GABA), Глюкоронолактон, Натурален Кофеин, Калиев Глюконат, Какаови зърна (екстракт 99% Теобромин), Ванадил Сулфат, Еводия Рутаекарпа (95% екстаркт Еводиамин), L-Норвалин, Захарна Тръстика (екстракт 60% Октакозанол), Коензим Q10, Винпоцетин, Алфакаротин, Зеаксантин, Криптоксантин, Лутеин, Фолиева киселина, Селен, Хуперзия Серата (99% екстракт Хуперзин А)

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.11.08 07:23.

CL

11.02.08
14:38

Golden FinisH™
Комплекс за възстановяване след тренировка

Анаболна ензимна система
Богат на хранителни елементи
14 грама ВСАА/ЕАА в 1 доза
Аминоген® и Карбоген®
Регулира инсулина
Възстановява гликогена

Незаменим за края на тежка тренировка, Golden FinisH™ снабдява организма с хранителни елементи, възстановява и стабилизира нивата на кръвната захар за да се избегне срив след тернировка. С клетъчното зареждане на хранителни елементи, електролити и аминокиселини се стимулират мускулите за оптимален растеж.
Golden Protein комплекс:
Хидролизиран суроватъчен протеин и суроватъчен протеин изолат доставят непрекъснато аминокиселини в клетките. Комплекса е обогатен допълнително с Leucine за възбуждане на анаболните процеси в тялото. Заедно с Dicalcium Phosphate от GFH комплекса действа ефективно, възстановява оптимално, не дразни стомаха и не образува газове.
Анаболна Ензимна система:
Научно разработена и изпробвана система от Aminogen и Carbogen. Резултатът е много по-качествено усвояване на ключови хранителни елементи по време на важния  „прозорец“ на възстановяване след тренировка активиращи натуралните анаболни процеси.
CoriCARB и Inulin за хранително снабдяване и завишена регулация на Insuline:
Патентована формула от въглехидрати без захар обогатена с Inulin, възстановява мускулния гликоген и доставя аминокиселини и хранителни вещества в мускулните клетки, докато кръвния поток е все още повишен след тренировка. Повишава действието на Insuline върху пропускливостта на клетъчниата мембрана.
GFH комплекс:
Възбужда клетъчните анаболни процеси след тренировка. Taurine и електролити са добавени за поддържане на мускулите в анаболно състояние колкото е възможно по-дълго време. Предотвратява крампите и болката от мускулната треска.

Доза: 3 мерителни лъжици
Опаковка: 1352 g. (20 дози)
Употреба: 1 доза с 700мл. студена вода веднага след тренировка.
!!! СУПЕР ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЗА СЛЕД ЦЕЛИ 20 МАКСИМАЛНО ИЗТОЩИТЕЛНИ ТРЕНИРОВКИ !!!

Хранителна стойност
Калории                        185
Калории от мазнини            5
Мазнини                        0,5 g
Наситени мазнини              0 g
Холестерол                      0,5 mg
Въглехидрати                  25 g
Фибри                            1 g
Захар                            0 g
Протеин                          20 g
Калций                          115 mg
Натрий                          79 mg
Калий                            71 mg
Golden ProteinТМ Комплекс:  25,000 mg.
Частично хидролизиран суроватъчен протеин концентрат, Суроватъчен протеин изолат, LeuciGenTM (5000 mg комплекс от L-левцин и Aminogen®)
Golden CarbТМ Комплекс:      26,000 mg.
CoRi CarbTM (комплекс от царевични и оризови бързи въглехидрати), Инулин и Carbogen®
GFHТМ Комплекс:              9,000 mg.
L-Таурин, L-Фенилаланин, Бетаин Анхидрус, Дикалций Фосфат, Калиев Глюконат, Натриев Хлорид и K-RALA

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.11.08 07:28.

CL

11.02.08
14:42

Yellow nEuphoria Gen 2 ™
Матрица за енергия и еуфория

Повишава енергията и издръжливостта
Понижава стреса и умората
Оптимизира мозъчната дейност
Повишава настроението
Създава чувство на задоволство
Повишава натурално ендорфина и либидото

Използва изцяло натурални екстракти с доказано действие за стимулация на централната и периферна нервна система и стимулира производството на ендорфин.
nEuphoria комплекс:
Този комплекс стимулира, оптимизира и подържа цялата нервна система с помоща на силни екстракти от различни билки. Acacia Rigidula съдържа естествени алкалоиди, които допринасят за отделяне на енергия, създават приятни чувства и усилва ефектите от действието на nEuphoria. Тези алкалоиди имат силен ефект колкото на амфетамините без никакви странични ефекти. Synephrine е екстракт от растение с ефект подобен на кофеин и ефедрин, но няма техните странични ефекти. Isobutyryl Thiamine Disulfide използва се от години като ноотропик да потиска чувството на безпокойство, намаля стреса и стимулира доброто настроение.
cRush Complex:
Втория комплекс стимулира основно настроението, допълва първия и също използва мощни билкови екстракти. Nymphaea Caerulea и Rhizoma Corydalis Yanhusuo са билки използвани от древността за повишаване на настроението, стимулация дейността на мозъка, повишаване на концентрацията и спокойствието без да засягат серотонина, не изчерпват запасите от моноамин и не блокират GABA рецепторите. Humulus lupulus съ-държа алкалоид наречен Lupulinum, който има успокояващ ефект. Nepeta Cateria и екстракт от семената на Griffonia се използват от векове за успокояване при стрес и повишаване на концентрцията. Bioperine специално разработен и патентован екстракт от компанията Sabinsa Corporation за повишаване  биоустойчивостта и усвояването на съставките.

Доза: 3 капсули
Опаковка: 90 капсули
Употреба: 1-3 капсули преди активни действия само в тренировъчни или работни дни и при нужда от енергия. При поява на повишено кръвно налягане, виене на свят или други необичайни явления, спрете и се консултирайте с лекар.

Хранителна стойност
nEuphoriaТМ Комплекс:      1000 mg.

Акация Ригидула, Изобутил-Тиамин дисулфат, екстракт от Цитрус Аурантиум (60% Синепринови алкалоиди)
cRushТМ Комплекс:        1100 mg.
Екстракт от Нимфея Каерулеа, Ризома Коридалис Янхусуо 200 mg., Хумулус Лупулус, Непета Катериа, Грифония, Биопирин

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.11.08 07:24.

Д-

11.02.08
15:08

Г-н  Klaft стъпи и на БГ пазара :) Браво, хубава фирма с добри условия за работа в САЩ.

CL

11.02.08
15:09

Добър човек! Как да му устоиш на предложението:)

11.02.08
16:30

здравейте! радвам се, че още една, доказала себе си фирма, стъпва на нашия пазар.
имам въпрос - BLUE-UP става ли за PCT?
естествено, че терапията няма да е само с този продукт
благодаря Ви предварително

CL

11.02.08
16:53

Пробваха го няколко познати, които не са спирали със шприцовете и останаха доволно изненандани от ефекта. Комбинирах им го с Green Bulge и White Blood

FZ

11.02.08
16:55

Ееее..... браво още една перфектна фирма за суплементи ще може да се пазарува  от фитнес залите и магазините за хр. добавки още веднъж БРАВО  :coolsmile:

11.02.08
17:46

Пил съм White Blood & Green Bulge , Много добри!
edit : леле забравих , и Red Acid Gen 1 съм пил :)  и той е мн добър но вече го няма :( .

Мнението беше редактирано от GH0$T на 11.02.08 18:24.

Ееее доживях и аз тази фирма да я видя в БГ официално! Пил съм white blood, green bulge, същия сесамин и Red Aced Gen2. От всичко без последното съм много доволен. Последното според мен е издънка, да не говорим спрямо първата версия, но така са нещата...

Според мен ще ви потръгне бизнеса :) Цените също не са лоши :)

11.02.08
19:02

Ради .... не знам дали си чел ,но Red Acid 2 ставал чуден с 200-300мг кофеин и още нещо :P .Самия @pu12en12g го споменаваше в няколко теми в бб.ком
И аз не съм доволен от 2та генерация, да видим дали ще има 3та.
Иначе доволен от:
White Blood
Green Bulge
Sesamin
Red Acid Gen1
Blue Up
и
Yellow Neuphoria- много добър ефект има върху мен.
Чакам още нещо тяхно да ми пристигне скоро.

11.02.08
19:25

Сподели какво чакаш :P .

казано от emzo на 11.02.08, 19:02:

Ради .... не знам дали си чел ,но Red Acid 2 ставал чуден с 200-300мг кофеин и още нещо :P .Самия @pu12en12g го споменаваше в няколко теми в бб.ком
И аз не съм доволен от 2та генерация, да видим дали ще има 3та.
Иначе доволен от:
White Blood
Green Bulge
Sesamin
Red Acid Gen1
Blue Up
и
Yellow Neuphoria- много добър ефект има върху мен.
Чакам още нещо тяхно да ми пристигне скоро.

Емо, ти доста си разширил кръга, а :)
Неуфорията мислех че е възможно най-безсмислената добавка, която може да се измисли - смисъл добавка за настроение (до колкото си спомням) хех

Ама това “още нещо” ако започва с Е не ми го хвали... иначе още имам 70 хапа по 200мг кофеин в шкафа :)
———
като направиш няколко седмици с много малко въглехидрати и неуфорията върши чудеса
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 11.02.08 20:48.

FZ

13.02.08
17:01

казано от Controlled Labs на 11.02.08, 07:08:

Здравейте,
Нашата фирма KVM Nutrition ЕООД представлява Controlled Labs за България.
Складът ни се намира в София, но работим по въпроса
с дистрибуторите в големите градове. Можем да правим доставки
в цялата страна чрез Еконт експрес.
За контакти и поръчки +359 (0) 888 373 152 или kvmnutrition@gmail.com
По-нататък ще опишем състава и действието на всеки един продукт.
В момента подготвяме и каталог, който ще излезе много скоро, а след това и сайт.
За сега Ви представяме продуктите и цените, като се стремим да доближим максимално продажните цени в USA!
Black Hole™ - 90 капсули (30 дози) - 85 лева
Blue Up™/ Blue Up™ Stimulant-Free - 60 капсули (30 дози) - 60 лева
GlycerGrow™ - 1000 g. (120 дози) - 85 лева
Green Bulge™ - 150 капсули (30 дози) - 70 лева
Green MAGnitude™ - 420 g. (40 дози) - 75 лева (няма в наличност)
Green MAGnitude™ - 835 g. (80 дози) - 110 лева
Purple Wraath™ - 480 g. (45 дози) - 100 лева (няма в наличност)
Purple Wraath™ - 954 g. (90 дози) - 150 лева
Red Acid GEN 2™ - 120 капсули (60 дози) - 80 лева
SesaGlow™ - 180 капсули (180 дози) - 86 лева
Orange Triad™ - 270 капсули (45 дози) - 86 лева
White Blood™ - 90 капсули (30 дози) - 75 лева
White Flood™ - 274 g. (25 дози) - 75 лева
White Flood™ - 549 g. (50 дози) - 120 лева
Golden FinisH™ - 1352 g. (20 дози) - 120 лева (няма в наличност)
Yellow nEuphoria Gen 2 ™ - 90 капсули (30 дози) - 85 лева

браво , браво перфектно работещи суплементи на на много добри цени  :coolsmile:

13.02.08
17:35

Супер, не вярвах, че ще дойдат в България. Междудругото гледах преди време(сега не остава време) в бб.ком, че имаше техни известни комбота, които се продават заедно и излизат по ефтино. Е то сигурно още си се продават, но въпроса ми е дали и вие ще пуснете такива промоции тук ? А иначе много добри цени сте постигнали, надявам се както казахте да се доближават все повече до американските.

Мнението беше редактирано от difference на 13.02.08 17:35.

CL

13.02.08
20:37

И ние се надяваме на споразумения за безмитен внос между България и САЩ и тогава цените ще са по-ниски и от техните, но за сега уви. А за комбота също сме мислили, но си е скъпичко все пак. В каталога са посочени стаковете и може би ще имат пакетна цена.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.02.08 20:41.

14.02.08
15:33

Хубаво е, че продуктите на една от най-яките фирми може да се копуват с левчета. Като гледам и цените са ви добри. Когато решите за пакетните цени на стаковете ще ги обявите ли?

CL

22.02.08
12:45

Благодарим на всички за топлите думи. Радваме се, че сте доволни от действието на продуктите. Тук е мястото да споменем, че Purple Wraath е на първо място в класацията за най-продаван аминокиселинен комплекс на Bodybuilding.com. Надяваме се продукта да се наложи и тук в Булгария.

22.02.08
15:23

Е да, вярно е хубав. Нали се знае стака White Flood pre , Purple Wraath during, Green Mag after, Orange Triad :D Btw, цените са добри, но все пак, ако стандарта се повиши и заплатите се вдигнат, може би много повече хора ще си позволяват да отделят всеки месец пари за хубави добавки. А и незнам защо, но си мисля, че дори и митата с Америка да отпаднат, добавките няма да паднат толкова драстично и повечето фирми ще правят някакви спекули(надявам се да греша и дано добавките в България да струват след време колкото и в Америка :) ).

Мнението беше редактирано от difference на 22.02.08 15:26.

LA

22.02.08
16:23

дори и да падне митото,ще се плаща ДДС за големи поръчки и пак няма да се смъкнат цените. няма вариант как в България добавките да са на цената в Щатите, по простата причина,че там се произвеждат,а ние ги внасяме. Провери колко струва случайно българско сирене в Австрия и ще ти стане ясно защо е така.

CL

22.02.08
18:36

Цените са въпрос на фирмена политика. Можете да видите сайта на производителя и да ги сравните. Нашите са фиксирани към малко по-висок курс на долара, защото е непостоянен и трябва да сменяме цената на всеки 2-3 дена :( А за скъпи, немисля. Всеки който иска да приема качествени препарати ще намери начин да го направи. Лошото е,че от лятото хората взеха да обедняват.

22.02.08
19:03

Lawrence, не го приемай точно. Малко образно го казах(в смисъл, да то е ясно, че българите сме вносители и ...) .

23.02.08
10:21

Аз искам да попитам дали се продават вече някъде продуктите и ако не кога?

23.02.08
15:00

Дано положителните отзиви за White Flood+GreenMag не са преувеличени.Лично аз не вярвам,че ефектът ще е постоянно на добро ниво през 2-та месеца,в които мисля да ги пробвам,но все пак скоро ще се провери.

CL

24.02.08
08:36

казано от 4oKuTo на 23.02.08, 15:00:

Дано положителните отзиви за White Flood+GreenMag не са преувеличени.Лично аз не вярвам,че ефектът ще е постоянно на добро ниво през 2-та месеца,в които мисля да ги пробвам,но все пак скоро ще се провери.

Препоръчваме ти да пробваш White Blood + Green Bulge + Blue Up (само ако си над 18 години). Креатина и аргининина в тях са естерифицирани и имат много по-добра усвояемост и устойчивост, което води до много добър резултат. Ако гледаш икономическата страна, тези продукти които си избрал излизат по-евтини и за по-дълъг период. Изборът си е твой, но и в двата случая - успех!

CL

24.02.08
08:41

казано от Z@ki на 23.02.08, 10:21:

Аз искам да попитам дали се продават вече някъде продуктите и ако не кога?

Ще обявяваме магазините и залите в които можете да намерите продуктите на Controlled Labs тук. За сега можете да ги закупите от нас, като се обадите на телефона посочен в презентацията. На 26 този месец излизат от печат каталозите ни и започваме разпространение.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1