Спокойно може да напишете,че White flood стига за 100 тренировки.Поне при някои хора.2 scoops за мен бяха твърде много,но с 1 си взривих първо ръцете,а после и гърба.Американците пишат hands down,а аз ще кажа ЕВАЛА на Controlled Labs!!!
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 06.03.08 15:10.
Спокойно може да напишете,че White flood стига за 100 тренировки.Поне при някои хора.2 scoops за мен бяха твърде много,но с 1 си взривих първо ръцете,а после и гърба.Американците пишат hands down,а аз ще кажа ЕВАЛА на Controlled Labs!!!
Много добре описано! Аз имам усещането че ще се пръсна след тренировка, само че използвам White Blood и Green Bulge. Съвсем скоро ще пробвам твоя стак + още няколко неща наистина взривоопасни.
Мнението беше редактирано от Z@ki на 07.03.08 12:07.
08.03.08
06:17
Продават ли се в Пловдив продуктите ви?
10.03.08
13:13
В Пловдив водим преговори с едни доста известни хора от града. Надяваме се до края на седмицата да стигнем до споразумение.
Обади се по телефона, който са дали и пичовете ще ти го изпратят по куриер.
25.03.08
18:49
Purple Wraath има вече нов по-освежаващ вкус на лимон.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 04.04.08 10:41.
Здравейте...Искам да ви попитам кой от двата прогукта е по-добър и защо.Продуктите са : Green Bulge™ Креатинова матрица за сила и маса & Green MAGnitude™ Креатинова матрица за растеж ? Благодаря ви предварително.
26.03.08
17:19
Здравейте...Искам да ви попитам кой от двата прогукта е по-добър и защо.Продуктите са : Green Bulge™ Креатинова матрица за сила и маса & Green MAGnitude™ Креатинова матрица за растеж ? Благодаря ви предварително.
Предназначението им е едно и също - сила и маса. Ще Ви обясня действието на всеки един продукт:
В Green Bulge се използва Creatine Etil Ester(CEE). CEE е най-ефективния креатин на пазара за момента и много от водещите фирми го използват в своите продукти. Получава се при свързване на креатин монохидрат с естер, а естера се получава при реакция м/у карбоксилинова киселина и алкохол. Естерифицирания креатин на капсули е много добър избор защото е предпазен от разграждане в стомашно-чревния тракт и достига неувреден до диоденума(горната една трета от тънките черва), където се абсорбира от организма и с минимална доза от около 3 грама на ден постигаш резултати по-големи от обичайната 10 грамова дневна доза на Монохидрата. В Green Bulge CEE е комбинирана с Magnesium Creatine Chelat (MCC), тази форма на креатина привлича голямо количество водата в клетъчното и междуклетъчното пространство, а това води до по-качествен протеинов синтез и по-обемена и “напомпена” визия и значително повишава силата само след 2 седмици употреба. Тази комбинация м/у CEE и MCC дава отлични резултати при хора, които не могат да усвояват креатин монохидрат или “подпухват” от задържаната от него вода. За по-добър ефект са добавени Taurine Ethyl Ester (TEE) и Arginine Ethyl Ester (AEE) за да повишат ефекта на “напомпване” и нивата на азотния оксид. Комбинацията между креатин и азотен оксид повишава силата, синтеза на протеина и напомпването. Включени са и ключови антиоксиданти за да прочистват свободните радикали, които може да създадът проблем при приемането на креатин и стимулатори на азотния оксид и регулират нормалната инсулинова функция. Тва са 4-hydroxyisoleucine и K-RALA.
При Green MAGnitude се комбинира Magnesium Creatine Chelate (MCC) и DiCreatine Malate (DiCM). DiCM е креатин свързан с Ябълчна киселина. Двата вида креатини имат голямо значение за анаеробната и аеробната тренировка и са важни за производството и възстановяване нивата на аденозин трифосфат. Тази ключова комбинация има кислородо ограничаващ ефект и оптимизира функцията на митохондриите за директно и индиректно повишаване на енергията по време на тренировка или кардио. Прибавен е и Betaine Anhydrous за да неутрализира действието на млечната киселина и повишава консумацията на кислород за пълно изгаряне на мазнините и използването им като енергиен източник. Taurine и Tyrosine имат широк спектър от физиологични и метаболични функции и са добавени за повишаване на растежа, антиоксидацията и ергономичността. Tyrosine има същия ефект върху телесните процеси както Arginine. Тази формула е на прах което създава известни неудобстства, но пък е с отличен вкус.
Както се вижда от написаното до тук продуктите се различават по една две съставки, но с голямо значение от към ефект. По-добрия вариант според мен е Green Bulge защото се използват много по-модерни технологии при съставките му, удобен е за пренос и употреба, има невероятен ефект, но е излиза по-скъп (30 дози за 70 лв.) Green MAGnitude е същно много мощна формула, но използва малко по-стари технологии. Неудобството при него идва от това, че е на прах и винаги трабва да имаш под ръка шейкър и вода. Икономически, обаче е много по-изгоден от другия (80 дози за 110 лв т.е по около 40 лв. на месец)
Хубавото и при двата, че използват стимулатори на азотен оксид и вазодилация и може да се ползват напълно самостоятелно.
В зависимост от целите си и възможностите си можеш да си избереш продукта. Успех!
Controlled Labs изключително много ти благодаря за дадената информация.И още едно нещо искам да попитам вече си реших че ще си взема Green Bulge (това ще бъде скоро , защото сега почивам от предния креатин), но съм от Пловдив и нз как да си поръчам...би ли ми пояснил как ще стане това с поръчката и ако поръчам онлайн колко ще ми е доставката.Благодаря ти пак.
29.03.08
17:48
За всички които ги интересува доставката да погледнат тук http://www.city-express.com/drugi.html.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 29.03.08 17:50.
31.03.08
16:16
Здравейте,може ли да ми предложите някаква комбинация от ваши продукти подходящи за 16 годишен?
01.04.08
19:25
Здравейте,може ли да ми предложите някаква комбинация от ваши продукти подходящи за 16 годишен?
Бихте ли ни дали някакви по-точни данни като тегло, от колко време и колко пъти в седмицата тренирате, нещо за храната която приемате, каква ви е целта (маса, релеф) и тн.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 01.04.08 19:26.
01.04.08
19:27
16 г. тренирам 4 месеца,3 пъти в седмицата. Цел - маса (мускулна :)
01.04.08
19:36
Съобразно вашия стаж в залата бих ви препоръчал да наблегнете на храната, чист протеин и комплексни витамини. Продуктите на Controlled Labs са насочени към хора над 18 години и със стаж в залата над 1 година. За сега мога да ви препоръчам единствено Orange Triad. Съжалявам, че немога да удовлетворя искането ви но здравето ви е по-важно в момента. Успех!
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 01.04.08 19:38.
Имам намерение да комбинирам Green MAGnitude+White Flood + Orange Triad и имам няколко въпроса.
1.Как да пия MAGnitude и Flood?ДО колкото разбрах-30 минути заедно преди тренировка,но не разбх в нетренировъчни дни трябва ли и как се пият?
2.Orange Triad-а до колкото знам са силни витамини,трябва ли да правя почивка от тях и колко дълга да е тя?Мога ли примерно на 3-4 седмциа да почина 1 седмциа и пак да ги продължа?
3.Мога ли плюс тези продукти да пия Глутамин?Ще има ли някакви отрицателни ефекти?
И някакви други насоки да ми дадете ако има нужда..?
04.04.08
17:08
Имам намерение да комбинирам Green MAGnitude+White Flood + Orange Triad и имам няколко въпроса.
1.Как да пия MAGnitude и Flood?ДО колкото разбрах-30 минути заедно преди тренировка,но не разбх в нетренировъчни дни трябва ли и как се пият?
2.Orange Triad-а до колкото знам са силни витамини,трябва ли да правя почивка от тях и колко дълга да е тя?Мога ли примерно на 3-4 седмциа да почина 1 седмциа и пак да ги продължа?
3.Мога ли плюс тези продукти да пия Глутамин?Ще има ли някакви отрицателни ефекти?
И някакви други насоки да ми дадете ако има нужда..?
В трениривъчни дни:
Green MAGnitude + White Flood - 30-60 минути преди тренировка
Почивни дни:
Green MAGnitude - в същия времеви диапазон както в тренировъчен ден
White Flood - не се приема.
Orange Triad могад да се приемат целогодишнио без прекъсване. По ваше желание може да правите почивки на 2-3 месеца за по 2 седмици.
Глутамина винаги е добре да се приема и е едно отлично допълнение към комбинацията, която сте избрали.
Допълнително приемайте преди и след тренировка по една доза суроватъчен протеин или BCAA.
Успех в тренировките! Ако имате други въпроси на разположение съм.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 04.04.08 17:09.
Нека да се придържаме към темата !
emzo
Тук трябваше да има една снимка, но Emzo ме отряза!
Мнението беше редактирано от Z@ki на 07.04.08 11:33.
12.04.08
07:37
Вече можете да намерите продуктите и във Варна, а скоро и в други градове.
12.04.08
12:36
Когато има някаккъв нов продукт, който ще се произвежда или друг ще се спира от производство ни уведомяват незабавно. За сега пуснаха само Purple Wraath с вкус на лимонада.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 12.04.08 12:36.
13.04.08
18:01
Къде по точно във Варна можем да намерим продуктите ви? В кои магазини?
След седмица се обърни към Питона
13.04.08
18:14
Каква точно е разликата между white blood и white flood?
На страница 1 е публикувано описанието на продуктите. Действието им е напълно еднакво. Основната разлика е в технологиите по които са направени. White Blood използва естерификация на съставките - съвременна технология за защита от стомашните сокове, а White Flood използва свързване с алфакетаглутарат (AKG) - малко по стара тешнология но също много ефективна. Допълващите им съставки са различни по вид, но са еднакви като ефект и действие. Различават се и повремето ма приемане White Blood - всеки ден, а White Flood само преди тренировка. Това е в общи линии. Ако те интересува нещо по-конкретно питай.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 26.04.08 23:45.
Извинявам се,но забравих в предния си пост да попитам.
White Flood + Green MAGnitude 30 преди тренировка се пият,а колко време след ядене за най-добро усвояване?
13.04.08
18:27
Извинявам се,но забравих в предния си пост да попитам.
White Flood + Green MAGnitude 30 преди тренировка се пият,а колко време след ядене за най-добро усвояване?
Според производителите се приема 30 минути преди или след храна, протинов шейк и други течности т.е. на празен стомах. Според потребителите които пишат във форума на CL може и малко повече време преди или след храна.
24.04.08
14:33
Вече има в наличност Green Macnitude, Purple Wraath (Lemonade) и Golden Finish.
24.04.08
14:47
Най-новият продукт на Controlled Labs се нарича REDuction. Това е препарат за ефективно изгаряне на телесни мазнини 24 часа в денонощието. Разделен е на дневен и нощен прием. Цената му ще е същата като на Red Acid gen 2 т.е. както ни уверяват от CL - 2 продукта на цената на 1! За сега още няма описание, очакваме го много скоро. Emzo беше много близо!
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 26.04.08 23:44.
Докато излезе описанието на български - официалния FAQ на Controlled Labs :)
25.04.08
13:54
Докато излезе описанието на български - официалния FAQ на Controlled Labs :)
Изпревари ме :-)
25.04.08
14:45
Съставът му не е подбран добре, така ми се струва :).
27.04.08
00:17
REDuction™
Матрица за изгаряне на мазнини
Оптимизира метаболизма
Контролира апетита и през ноща
Релеф и мускулна дефиниция
Увеличава енергията и фокуса
Формула с удължено усвояване
Бързодействие 24/7
Нова специална формула за изгаряне на телесни маз-нини действаща 24 часа в денонощието, 7 дни в седми-цата. Дневната (АМ) формула не само подтиска глада, но и повишава енергията, настроението и фокуса през целия ден. Нощната (РМ) формула контролира апетита, повишава метаболизма през ноща и спомага за дълбок сън, който е основен фактор за покачване на чиста мус-кулна маса. Съставена изцяло от мощни натурални тер-могенни съставки. Малинови кетони (4-hydroxyphenyl 2-butanone) е съставка на малините, която повишава отделянето на Norepinephrine, който значитлно увели-чава мастния метаболизъм и предотвратява образува-нето на нови мастни депа. Bioperine повишава биоус-тойчивостта и ефективността на останалите съставки. Big Red™(екстракт от вид лют червен пипер) усилва циркулацията на кръвта и кислорода. Oleuropein (екс-тракт от маслинови листа) подържа имунната систе-ма, която отслабва значително при цикъл за релеф и това води до заболяване. Прочиства тялото от вредни бактерии причиняващи инфекции в стомаха и червата. Gamma-Aminobutyric Acid (GABA) e важен невротран-смитер усилващ енергията и метаболизма, а след тре-нировка повишава нивата на GH (хормон на растежа). Isobutyryl-thiamine disulfide повишава издръжливостта и и мускулната дейност по време на аеробни и анаероб ни натоварвания. Phenylethylamine е натурален алка-лоид усилващ енергията и ефекта на другите съставки в продукта. Taraxacum Officinale (екстракт от глухарче) премахва газовете и подуването на стомаха, както и за по-релефен и сух изглед. Theobromine е лек стимулант на настроението с дълготраен ефект и оптимизира кис-лородното усвояване за повишаване на работния капа-цитет. Hordenine е мощен алкалоид, който заедно с дру гите съставки спомага за изгарянето на мазнини и пре-връщането им в енергия, усилва кръвния поток в пери-ферната кръвоносна система и потиска глада. Cordia Salicifolia е бразилско дърво, чиито плодове се изпол-зват за потискане на апетита и имат антивирусен и ус-покояващ ефект. Предотвратява образуването на нови мастни депа, премахва целулита и подържа здрав вид на кожата. Не съдържа Ephedrine и Yohimbine.
Доза: 2 капсули AM / 2 капсули PM
Опаковка: 120 капсули (АМ - 60 капсули / РМ - 60 капсули)
Употреба: 2 капсули АМ сутрин и 2 капсули РМ вечер.
Хранителна стойност АМ
Red Sweat Thermo™ Комплекс: 380mg.
Малинови кетони (Рубус Идаеус), Big Red™ (лют червен пипер),
екстракт от Цитрус Аурантиум (60% Синефринови алкалоиди), Биоперин (Черен пипер)
STIMuSLIM™: 1700mg.
РЕА (Фенилетиламин hcl), GABA, екстракт от Тараксакум Официнале, Кофеин (200mg.)
Изобутирил-тиамин дисулфат, Какаови зърна (99% Теобромин), екстракт от Цитрус Аурантиум (95% Хорденин)
Хранителна стойност РМ
HungeReduction™ комплекс: 925mg.
Кордия Салицифолия, Малинови кетони (Рубус Идаеус), Джинджифил, Big Red™ (лют червен пипер), екстракт от маслинови листа
SLEEP n’ SLIM™ комплекс: 1300mg.
GABA, екстракт от Тараксакум Официнале, Валерян, L-Тианин, екстракт от семена на Грифония
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 15.07.08 04:12.
Тараксакум Официнале - ще рече глухарче.Интересно.. пак са наблегнали на синефрин, а са махнали Forskolin-а(което за мен е голям минус).
Ще трябва да изчакаме да мине първата вълна - CL спонсорираните тестери и вече да вярваме на втората вълна - лог’с от нормалните потребители :D
Малко PM формули налбягат на апетит контрола, това си е голям плюс.
27.04.08
17:39
Тараксакум Официнале - ще рече глухарче.Интересно.. пак са наблегнали на синефрин, а са махнали Forskolin-а(което за мен е голям минус).
Ще трябва да изчакаме да мине първата вълна - CL спонсорираните тестери и вече да вярваме на втората вълна - лог’с от нормалните потребители :DМалко PM формули налбягат на апетит контрола, това си е голям плюс.
Слушат какво им казват тестерите и се опитват да го изпълняват. За глухарчето си прав, но така звучи по-научно ;-)
30.04.08
09:51
Здравайте , доколкото разбрах в новата формула на green mag е намалено количеството на magnesium creatine chelate за сметка на di creatine malate. Може ли да кажете нещо повече за промяната на формулата.
30.04.08
16:21
Здравайте , доколкото разбрах в новата формула на green mag е намалено количеството на magnesium creatine chelate за сметка на di creatine malate. Може ли да кажете нещо повече за промяната на формулата.
Формулата не е променяна и няма изгледи да се промени скоро защото действа перфектно (личен опит). Magnesium creatine chelate и Di creatine malate са разделени по равно количество т.е. по 2500 mg. или общо 5000 mg. креатин на доза.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 30.04.08 16:22.
30.04.08
18:50
Днес се поразрових в bodybuilding.com и попаднах на тази тема : http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=107232801 .
Представителя на controlled labs тврърди че формулата найстина е променена , като новото съдържание ще е в съотношение 2/3 Di creatine malate и 1/3 magnesium creatine chelate. Доколкото разбрах формулата претърпява промяна заради проблеми причинени от количеството магнезий съдържащо се в green mag. Вероятно това е заради лаксативният ефект на магнезия.
Забелязах , че и в сайта на controlled labs продукта е с нов етикет.
Мнението беше редактирано от nxhnxh на 30.04.08 18:51.
30.04.08
20:31
Днес се поразрових в bodybuilding.com и попаднах на тази тема : http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=107232801 .
Представителя на controlled labs тврърди че формулата найстина е променена , като новото съдържание ще е в съотношение 2/3 Di creatine malate и 1/3 magnesium creatine chelate. Доколкото разбрах формулата претърпява промяна заради проблеми причинени от количеството магнезий съдържащо се в green mag. Вероятно това е заради лаксативният ефект на магнезия.
Забелязах , че и в сайта на controlled labs продукта е с нов етикет.
Прочетох темата и nаправих запитване до президента на фирмата. Отговори ми абсолютно същото което е написал в поста. Промяната е от Декември 2007, така че тук винаги се е внасяла новата формула затова ви писах че няма промяна. Наистина съотношението е 2/3 към 1/3 за да се избегнат стомашните разстройства причинени от магнезия. Както казах преди те слушат мнението на клиентите си. Относно грамажа който написах в предния пост е изцяло моя грешка и се извинявам за некомпетентността си причинена от недоглеждане :red: Все пак 1/3 MCC = 1250mg. на доза което си е доста силничко.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 30.04.08 20:39.