След вирусна пневмония

11.02.08
14:13

Здравейте, мина много време от когато не съм писал тук :) Бях занемарил фитнеса и резултата излезе на лице от тоя мързел от моя страна. Вече започвам да се оправям и ще започвам засилени тренировки. Не съм тренирал от 3 месеца сигурно (предимно мързел, но и много бях зает в училище и ептен ми се убиваше желанието). Въпроса ми е да започна отначало първия месец с програма за начинаещ и после да се върна към моята, която преди това тренирах и имах доста добри резултати? Относно храната - на местните ястия ли да наблягам, че организма да е “зареден” постоянно ? Стажа ми е 2 години и половина, но като цяло година и 8-9 месеца тренировки.

Знам, че след такова боледуване трябва много да се внимава да не се повтори, но ще дам всичко от себе си да възвърна предишното здраве на организма си :)

11.02.08
14:59

Да,най-добре с програма за начинаещ 3 седмици и след това си карай старата програма. А пък яденето,щом тренираш от година и половина значи знаеш как да се хараниш.
Успех !!!

11.02.08
21:16

Аз прекарах миналата година такава.Освен понижаване на силовите (всички) постижения друго не се уещаше.

11.02.08
21:28

То, че ще има спад ще има спад, но спада ще бъде и от това, че бях спрял да тренирам. Имах прекалено много емоционални проблеми, заетост в училище и вместо да тренирам си казвах да си отспя едно хубаво и ей го налице резултата.. ;) Надявам се до скоро всичко да се възстанови възможно най бързо

15.02.08
21:56

Внимавай много че аз именно след тази пневмония направих най голямата си контузия - скъсани мускулни връзки на гърба.Още не съм се въстановил и се пазя не тренирам още.

16.02.08
07:27

Вземете си Имунал.100 таблетки-4,68 лв.Съдържание в 1 таблетка:Ехинаацея 80мг,Коприва 60мг,Шипка 60мг,Невен 45мг,Босилек 40мг,Жиловлек 25мг,
орех 20 мг и микрокр. целулоза 170мг.Може да не ви спаси от грип,но от банални простуди-със сигурност.Една полезна добавка в подходящи дози.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1