Въпрос, свързан с приема на протеин!

VE

11.02.08
14:33

Привет на всички!
Значи:  Тренирам доста усилено от 3 месеца насам (преди това също, но не както сега)
купих си протеин на Musashi [ CHIEF Protein - Индиански билки ] - [ Preview ] (взех си и Taurine на Musashi, но ще го пия след време), като основната ми цел при използването му
е да кача малко килограми, то се знае, че само чиста мускулна маса от протеинче няма да кача, но това няма значение
тъй като съм доста висок и имам нужда от килограми. Пия протеина от 8 дена и съм в плюс 3 килограма, което ме радва,
(на 17 години съм, ръста ми е 188см. преди да започна приема на протеина бях 74кг., в момента съм 77кг.) имам доста бърз метаболизъм, което е
добре, но това е причината трудно да качвам. Та след леко отклонение дойде време и да си задам въпроса :)
-
Пия протейна сутрин 40 грама с кисело мляко след закуска (200 грама овесени ядки с 300ml прясно мляко и 1 банан нарязан в “кашичката”) след това съм на училище там ям възможно най-сносната храна която се намира (тостер със месо и салата) 2 броя до обяд или понякога си нося от вкъщи сандвичи, но напоследък рядко... След това тренирам около час и полвина ( тренирам 4 пъти в седмицата вторник, сряда, четвъртък и петък - просто такива са възможностите ми от гледна точка на времето ) след полвин час от тренировката съм във вкъщи и разтварям втора порция 40 грама протеин с кисело мляко и така нататък, не му е мястото да разказвам за хранителния си режим... Та въпросът ми е оптимално ли използвам протеина и допускам ли някои грешки при приема му???  Ще съм благодарен на корекция ако допускам грешки. ПС: Имам 2 килограма от протеина, но ако има резултати мислия още 2 да си набвя.. мога да включа и следния въпрос тук: колко дълго на го приемам?

Еми надявам се, че скоро ще получа отговор и мерси предварително!!!
пс: и дано да не съм ви отегчил със мудните си обяснения, просто исках да се изясня на мах :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1