11.02.08
14:50
здравейте! За пръв път пиша във форума, но иначе съм голяма фенка на този сайт и на спорта въобще.
Искам да ви попитам дали про90голд на нутрим става за приемане от жени, а и не само той и други протеини закупени от магазина. В смисал дали няма да се появят някои странични действия като окосмяване, одебеляване на гласа. С една дума да се превърнеш в мъж :gulp: .
Аз съм на 20 години висока 1.65, тежа 55 кг., занимавам се с фитнес от 7 месеца и досега не сам използвала суплименти.
Темата беше редактирана от papsi на 11.02.08 14:51.
От Про-голда абсолютно нищо няма да ти стане, защото той си е чисто нишесте и най-много да се омазниш. Ориентирай се към по-качествени марки като - NOW, Syntrax, ON и т.н. От тях ще получиш само полезни ефекти, без странични ефекти като по-горе изписаните, които лично за мен са нереални за истински качествен протеин.
11.02.08
17:17
Подкрепям мнението на Hvanatema.
Иначе нищо няма да ти стане. Това не са хормонални препарати!
11.02.08
17:31
Става, ако искаш да качваш килограми и търсиш гейнер :-)
Шегата на страна... препоръчвам ти да си купиш качествена протеинова пудра, с минимално съдържание на въглехидрати. Марки няма да назовавам (да не става реклама) - сама ще си прецениш според финансовите възможности.
11.02.08
18:41
Хранителните добавки са нещо като разтворимите сокчета - от 1 пакетче става 1 литър сок.
Пример: Вместо 3 кисели млека (3% белтъчно съдържание или 9 гр. в 1 кис. мляко или 27 гр. в 3 млека покрай които приемаш и още куп въглехидрати и мазнини) изпиваш 1 доза протеин на прах, която ако е качествен трябва да съдържа около 20-25 гр. протеин и нищо друго (или нищожни количества 8 към 1 да речем белтъчини към въглехидрати).
Та мисълта ми е, че от киселото мляко мустак или басов глас едва ли ще придобиеш от което следва че и от протеина също.
Правете разлика м/у хран. добавки и медикаменти.