Кардио

BB

11.02.08
17:59

Незнаех къде да пусна темата  и затова реших в този раздел. Въпроса ми е мислите ли че е възможно да се напрваи добър релеф със степър нека ако има такива които да са направили дълбок релеф със степър да споделят защото мразя да тичам ,велото ми е отекчително с 2 думи единствено степъра ми е приатен но незнам дали е ефективен .... то нали се си е кардио ама примерно както тичането е най-доброто кардио така може степъра да е наи неефективен и само да си губя времето.. мерси на отговорилите предварително :)

11.02.08
19:04

1. Степера е много ефективен.
2. За да имаш релеф трябва да имаш изградена мускулна маса, т.е. минимум месеци тренировка в залата.
3. Релеф се прави с кардио и правилна диета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1