проблем с бицепса на дясната ръка

CH

11.02.08
19:51

Здравеите на всички.

имам малък проблем с дясната ръка,по принцип съм десничар но лявата ми пъка е по голяма и по офермена дясната седи някак си мека...на претоварване ли се дължи това или на не6то друго

12.02.08
07:50

Хм,аз пък имам еднакви ръце.Обаче при концентричното сгъване мога с лявата да направя двойно повече повторения.Винаги върша всичко с дясната и съм много изненадан,че другата ръка е по-силна.

BU

12.02.08
09:42

казано от Миро на 12.02.08, 07:50:

Хм,аз пък имам еднакви ръце.Обаче при концентричното сгъване мога с лявата да направя двойно повече повторения.Винаги върша всичко с дясната и съм много изненадан,че другата ръка е по-силна.

И при мен лявата прави повече повторения,но съм десничар.Всичко е от нервната система.Дясната ти ръка получава по голяма концентрация и техника на движение,защото си десничар и оттам абсолютната сила насочена в някаква точка е по голяма.Но,явно при едно и също заучено движение лявата се оказва по издръжлива.Не по-силна :) .

Ако си пробвал лицеви упори на една ръка ще видиш,че дясната се оказва по способната. :)Това пак е отчасти заади способноста на тялото ти да концентрира по голяма сила,да натисне по-силно.

Извод: Писмените упражнения му е майката на силата!  :D

Мнението беше редактирано от BusyMan на 12.02.08 10:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1