хляб

11.02.08
22:17

искам да ви питам, дали въглехидратите от черния хляб - ръжен и т.н.- са с нисък гликемичен индекс?

Темата беше редактирана от AMAZER на 11.02.08 22:18.

11.02.08
23:19

Мисля, че бяха със среден ГИ, но не съм сигурен, може и да греша, изчакай някой колега да потвърди или опровергае. ;-)

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 12.02.08 09:31.

12.02.08
04:22

Нисък (40) Среден (40-60) Висок (61-100)

Ръжен хляб 50
Пълнозърнест Хляб 62
Бял хляб 70-72

12.02.08
11:33

Meduza ти го е написал добре ако искаш погледни и това : http://www.protos.bg/diabet/vd/i76/vd_i76_14.html

12.02.08
13:29

Благодаря много за перфектните отговори! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1