не се храня правилно

08.03.04
18:08

На 18г съм, 173см, към 60кг бях последния път като се теглих(беше много отдавна, ама нямам усещането, че съм станал повече).
Тренирам си вкъщи от около 5 месеца. Ефект има, но както можеше да се очаква, не е толкова голям колкото ми се иска. И сам мога да кажа, че не се храня правилно, нито като количество, нито като качество. Прочел съм всичко по сайта, както и статиите, дето са на технолинк и се опитвам да ги спазвам, ама кога не ми стига времето, кога нещо друго....
По принцип през деня ям junk food (все пак ходя на училище, а майка ми я няма да ми прави хубави манджи), а вечер изяждам в общия случай 2 пилешки пържоли или яйца под няква форма. Като цяло съм злоядо същество откакто се помня, повечето меса не ми харесват.
Та в общи линии въпросът ми е какво да ям с този начин на живот и какви добавки да почвам да гълтам(досега не съм)?

Знам, че ще се закачите и за домашните ми тренировки, но тях ги оставете на мира засега.

Герги

08.03.04
21:00

Ami trenirovkite ne sa tolkova vajni za celta ti, kolkoto hraneneto. Prosto triabva da hapva6 pove4e. Dobre e da si vari6 po 4-5 qica na den i da iziajda6 beltucite. Ako iade6 pove4ko qica, na 6-7 po 1 jultuk. Pri men pomogna p6eni4en zarodi6. Moje6 da go smesva6 s kiselo mliako i stava mnogo hubavo, a i hranitelno. Ako dobavi6 kum tova i protein s visok % 6te se zaredi6 na maxxx. Mnogo pomagat i qdkite. Le6nici i orehi 6te ti nabaviat mnogo energia pod formata na maznini, taka 4e da ne gori6 muskulna masa. Kakto be6e kazah Izo Pelov ako iade6 po 1-2 hliaba na den niama da pita6 kak da ka4i6 masa, no tova e malko presileno. Po polovinka, oba4e (6-7 filii) e napulno realno. Sutrin i ve4er iziajdai po 1 kiselo mliako s 1-2 lujici p6eni4en zarodi6. Ako ima6 pari si kupi surovatu4en protein i go slagai v mliakoto. S tova ne6to 6te ka4va6…ama iako. Su6tin si vzimai po 1 torbi4ka le6nici i si hapvai prez denia. Na obiad ne zabraviai hliaba. I tova e. Ako moje6 po-4esto da hapva6 pile, oriz i kartofi 6te ima6 dori po-goliam efekt. Uspeh

08.03.04
21:41

И аз съм като тебе но с една разлика като се върна от тренировка не съм гладен.Дали ходя или не ходя на тренировка ям абсолютно еднакво (понякога се тъпча насила ама това не е работа) пил съм и протеин в момента пия гейнър ама нищо насреща спрях тенировките.Повечето врме ям и спа никакви тежки натоварвания и пак вземам зобта и нищо насреща

08.03.04
22:03

Spazvai suvetite mi 1-2 sedmici i kaji kak e.  Az ka4vam vsiaka sedmica po 1 kilo. (sled kato po4nah s kiseloto mliako s p6eni4en zarodi6 i protein)
Za 2 meseja ob6to 6 kila.

09.03.04
12:40

Това нещо пшеничния зародиш какво представлява и под каква форма се продава? Баща ми ще умре да ми смее:-))

PA

09.03.04
16:52

Абсолютно съм съгласен с другите момчета от форума и съветите им към теб. Храната е изключително важна за този спорт. Дори и да си в най- яката зала на света и да се бъхташ по 8 часа, щом не ядеш като хората...няма да постигнеш никакъв резултат.
А относно храната аз лични то препоръчвам да не изпускаш най-важното според мен хапване - закуската (белтъци, извара, нещо хубаво въглехидратно) за зареждане. НА даскало къв ти е проблема да си направиш сандвич с месо или пък да си вземеш 1 кисело мляко.
за обяд ако искаш си приготви пилешки пържоли от вкъщи. Важното е да не изпускаш хранене и да даваш протеини на мускулите си - иначе губиш.
Трябва да си изградиш режим на хранене - в приблизително точен час да хапваш и да не оставяш мускулите да гладуват.
Пък ако имаш парички си вземи нещо като заместител на хранене (аз лични не съм им почитател, но са решение) и си го разтваряй в мляко или вода.
Цаката му е да си съставиш режим...
Айде успех - резултатите ще дойдат скоро

09.03.04
16:54

мдам
кво представлява какъв вкус има и става ли за ядене,да не е някво гадно.. и кви пари е ? и как го пиеш ? само с млякото ли ?

09.03.04
17:14

Пшеничния зародиш е нещо като брашно но по едро, аз го ям с кис. мл. и няма никакъв вкус, 200гр=1.5лв., 1кг.=5лв, но трябва да се яде най-много по 2 с.л. защото доколкото знам се разширява много.

LU

09.03.04
19:51

Lexus от опит ти казвам че не се разширява толкова.Аз ям по 75-100гр сутрин за закуска с 250гр мляко.Освен това зародиша е много по-добър от овесените ядки,защото съдържа 2-3 пъти повече протеин.

Успех

09.03.04
20:02

Lubo и аз не съм забелязъл да се разширява чак толкова много, но съм го чувал това.
Ти на каква цена го купуваш?

09.03.04
20:15

Пичове,кажете на 100гр. колко протеин,въглехидрати и мазнини има в тоя пшеничен зародиш.

LU

09.03.04
20:18

Lexus на същата цена като тебе.+/-30-10стотинки
Muscle Head горе-долу 45%въглехидрати,35%белтъчини и 10%мазнини

Успех

10.03.04
00:12

Като направя месец ще се претегля и ще видя какъв е резултата.Ама това не ми харесва че нямам апетит четох че се дължало на недостатъчност на Zn и затова почнах да вземам известно време ама пак нямаше ефект а пък химии за апетит не ми се вземат

ВН

10.03.04
02:41

Сред тайните за това, как да ти е вкусно са правилният избор на подправките в храната, както и в цикличният прием на разнообразни храни. Това, обаче не е евтино. Ето защо хората се тъпчат с прахове. Тези дни ще постна по-смислен пост, понеже в момента умирам за сън...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1