Малко рестрикции

24.12.04
01:28

Имам намерение да направя следното нещо:
1. Започвам с 5-7 дни рестриктивна диета или да речем с по 100 гр фъстъци през деня и салатка и плодове привечер. Свалям 3 и повече кила и се вталявам.
2. Стартирам със стандартна спортна диета 2,2 протеин, 4,4 въглехидрати и минимум мазнини. Съчетавам с тридневен сплит и протеинови шейкчета на Оптимум Нютришън за след тренинг.

Според мен след глада трябва да последва скок в теглото, но дали ще е мускулно?

ВН

24.12.04
03:40

Подхода ти, не ми се струва надежден. Преди тялото ти да мине в режим икономичен ще загубиш доста мускулна маса. Уви при свръх възстановяването, ще покачиш % подкожна мазнина. За жалост така функционират метаболитните механизми. Мазнината е с предимство пред мускулния белтък особено, що се касае за хипертрофирал индивид. Защо вместо това не опиташ “калориен шок” подход?

Ако ще правиш експерименти, то осигури си поне 3 гр белтък/кг,
есенциални мастни киселини на таблетки + верижно разклонени АК. След седмица Високо белтъчен режим, мини на Равномерно балансиран, но НЕ прави промени в посока на нарастващ обем, интензивност или плътност при тренировките! Шока ще те довърши...

25.12.04
00:41

не съм тренирал от месец и нагоре. Загубил съм достатъчно мускулна маса, но още си имам мазнини на корема. Сега ще прочета що е това калориен  шок.

31.12.04
01:19

Така е поне белтъчини приемай за да запазиш що годе наличната ММ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1