18.02.08
20:52
Здравейте! Ходя на фитнес отново вече 2ри месец след около половин година прекъсване заради наблягане над учене изпити и прочие. Запознат съм с повечето упражнения, но си ги правя супер избирателно, да не говорим, че нямам никакъв хранителен режим, а просто спрях тестените изделия захарните и доста други лакомства ;-). Попринцип главната цел ми е да сваля килограми, а в същото време да кача мусколна маса. Значи ходя на фитнес 4 пъти седмично + тичам когато е по слънчево, защото се пак си е неприятно на тая студ :cheese: . Програма съм си правил сам и изглежда горе долу така :
гърди по 4-5 упражнения с по 10-12 повторения + корем
бицепс + трицепс +корем
гръб + рамо + корем
Наблягам на повече повторения и предпочитам да направя серия с по малки тежести, но по чисто отколкото с по тежко и не толко чисто изпълнение. Имам наистина желание за тренировки и правилно хранене. Някак си в залата се разтоварвам, но това е друга тема. Се пак имам голями проблеми с корема бедрата и гъзъ :-/ . Имам за цел да отслабна, но в същото време искам по голями ръце + гръб (кои ли не иска това). Попринцип нямам въсможност сам да си готвя и ям каквото има в къщи като се ограничавам и избягвам тестени благи и подобни храни. Мнодо често не закусвам почти нищо, а може би трябва да започна :roll:. На обед ям различни неща но ниско калорични или плодове, ябълки портокали понякога мюсли с кисело мляко кашкавали сирена меса разбира се и подобно, вечер подобно.
И стигам до извода че нищо неправя както трябва, а съм убеден, че мога и ще се спрява с по правилна програма.
Първо моля да ми дадете мнение за тренировката ми. 2ро какви храни да избягвам ... с повече въглехидрати или ....
Страх ме е да не сваля мускулна маса заедно с другото. Зимам само Л-карнитин от няколко дена, пота се доста повече силата и тренировките са си едни и същи. От както започнах да тренирам съм свалил няколко килограма. Неизглеждам дебел. Просто съм по едър, а коремчето ми е от биричката.
Главна цел да го сваля още + да натрупам по чист мускул.
Е мисля че картинката станя ясна вече и ще можете да ми дадете по някое и друго мнение.
1ва тема, но не и последна за мене във форума, надявам се да е в правилния раздел се пак :-P
Темата беше редактирана от Ivan на 18.02.08 20:55.
Първо добре дошъл във форума :) Темата не е в правилния раздел , но както и да е .. ;)
Виж тази тема - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/30689/ и по-конкретно моя пост.
След това като решиш какво точно искаш да правиш (качваш или сваляш) с удоволствие бих ти помогнал с програма и хр. режим ;)
Поздрави.
Ми като за начало искам да кача по - голяма мускулна маса и да сваля корема. Ходя 4пъти на фитнес и имам само тези три тренировки, и просто ги редувам, а що се отнася до хранителната ми диета в момента... просто не ям :cheese:
Та се чудех тези 3 тренировки които правя, как да ги разпределя в 4 денна програма. И какво повече мога да започна да ям.
Дано сте ме разбра ли.