Mike Mentzer - неговата теоря

Прескочи до:

14.07.06
10:49

Точно тази програма бях пробвал, тя е от “Супертренировка”, мисля. И пак да добавя, че Менцер категорично отрича кардиото, особено ако се съчетава с въпросната програма.

14.07.06
23:40

вече втори месец съм на тази тренировка, тожа е най-якото нещо което съм пробвал, силата ми в различните движения вече се покачи драстично, а и съм на диета, направо немога да повярвам обикновенно като съм на диета и силата ми пада и размерите, преди 2 месеца, бях 91 кг, с талия 96см, кляках на 90кг Х 6, вдигах от полу лег 80 Х 3, лег преси 130 Х 5, към днесшна дата след като тренирам по ХИТ програмата от филма самоче с 4-дневна по4ивка между тренировките а не 6 както е в филма, килограмите са ми 85, талията 86, клякам с 110 Х 8, вдигане от полулег 110 Х 5-6 , лег преси 160 х 8. Определено мускулна маса несъм изгубил, а основно мазнини, като в момента съм на НВД, и вкарвам въглехидратен ден на всеки 3-4 дена, Кардио не правя.  Тренировките ми приключват за 15-20 минути

MO

15.07.06
09:32

[quote author=“arniman”]вече втори месец съм на тази тренировка, тожа е най-якото нещо което съм пробвал, силата ми в различните движения вече се покачи драстично, а и съм на диета, направо немога да повярвам обикновенно като съм на диета и силата ми пада и размерите, преди 2 месеца, бях 91 кг, с талия 96см, кляках на 90кг Х 6, вдигах от полу лег 80 Х 3, лег преси 130 Х 5, към днесшна дата след като тренирам по ХИТ програмата от филма самоче с 4-дневна по4ивка между тренировките а не 6 както е в филма, килограмите са ми 85, талията 86, клякам с 110 Х 8, вдигане от полулег 110 Х 5-6 , лег преси 160 х 8. Определено мускулна маса несъм изгубил, а основно мазнини, като в момента съм на НВД, и вкарвам въглехидратен ден на всеки 3-4 дена, Кардио не правя.  Тренировките ми приключват за 15-20 минути

Е това наистина си заслужава да се пробва ако наистина ефекта е толкова впечетляващ.
Щом при НВД си постигнал такова увеличение на силата,представям си при ВВД-то през зимата какво ще е!
Аз още не съм готов (според мен де стаж-2години и 3 месеца)за тази тренировка ,но тази зима след 6 месеца трен. още ще се пробва май.
Има ли друг изпробвал я да сподели разултата?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1