20.02.08
10:21
Пускам темата, понеже изчетох форума и никъде не намерих конкретен креатин/глутамин посочен конкретно като много добър, приблизителна цена и от къде може да се намери.
Има много теми с кой какво бил чул, видял, с линкове, но всеки тествал може да прецени.
Моля, НЕ пишете за българските продукти. Аз лично не съм фен на насипни (пакетирани тук прахчета) с неясен произход. :sick:
Естествено, отговаряйте според вас (което сте взимали) и е най-добро.
Пример: Креатин - най-доброто което ми е действало е Монохидрат на GNC. 300g в USA го взех за 15$, тук в Софийския магазин на GNC цената беше повече от двойна (преди 3 месеца като го откриха).
Благодарности за отговарящите :coolsmirk:
20.02.08
12:25
В друга тема бях споменал за този креатин - nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=43 , тук остава само да спомена за глутамин на същата фирма - nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=35
Фирмата е много реномирана, специално креатинът носи им носи много награди ;). Повечето момчета от форума биха го потвърдили :).
20.02.08
15:13
казано от Nosferatu на 20.02.08, 12:25:
..Повечето момчета от форума биха го потвърдили :).
аз ще съм един от тях.С две думи след като пробвах креатина на NOW спрях да търся друг :) Чуден е :)
взимаи и несе чуди ;)
20.02.08
18:39
И аз съм за NOW. Оптимум съм взимал, хем от чужбина си го взех и не ми хареса.
Аз съм навит да пробвам специално тази комбинация, но още не съм ...
А именно става въпрос за Crea Force и Gluta Force на ABB