Помогнете да по оправя режима !!!

ГП

20.02.08
19:25

Зрдавейте.Темата ще е много дълга и ще съм много блягодарен ако имате търпението и времето да прочетете и да коригирате мойте грешки!
На 20 години съм 177см.,91кг.Пролетта наближава,а след нея и лятото.Тренирам от година и два месеца упорито.Започнах 111килограма(дебелак).В началото отслабването беше мечта но колкото повече има да се свала толкова по-лесно е.Сега има още доста какво да се желае но а добър резултат трябва и по-доър режим добавки и така нататъка.
Да не се отклонявам.Целата ми е да изчистя и то добре да изчистя тея мазнини...Работя нощни смени в магазин смените са
3-3.След работна нощ спя до към 14ч.хапвам (първо и второ ядене) и тренирам...
Идеята ми е да спазвам НВД,но тъй като не мога да ям всеки ден едно и също ще напиша примерно днес какво съм ял и алтернативи до които ще прибягвам с цел разнообразие.
Първо ядене-(30мин след сън)-чаша вода+плод(кисел)
Второ ядене-30 мин след първото-к.кисело мляко+5 лъжици овесени ядки(варен кафяв ориз/1чашка 200мл.от тея пластмасовите за кафе/,варени пълнозърнести макарони,варен боб,леща,грах(същите количества)+150грама месо+салата.
Трето ядене-1 час преди тренировка/силова/-100 грама извара(след тренировка 1 път седмично ще си позволявам нещо сладичко)
Четвърто хранене-2 часа след тренировка-месо+салата+сирене(кашкавал,извара)
Пето ядене-3 часа след ...к.кисело мляко+плод
преди лягане извара.
Месото е най-често пилешки гърди или пилешки дробчета (ваени).Като ако понякога зверски огладнея си взимам фъстъци,бадеми(ядки) 50 грама + кофичка кисело мляко или вода.
Сега идва момента ... ако съм на работа,винаги си нося ядене(не ям навън).Приготвям си 1порция второ ядене и 1 порция 4то ядене.Те ми стигат за цяла нощ като ги ям на по 2-3 пъти и преди да си лега у нас малко извара хапвам.
Тренировъчния ми режим ще го напиша тук- http://www.bb-team.org/forums/viewthread/30894/
Всичко ще бъде комбинирано и с хранителни добавки:Л-карнитин,Бърнер и Протеин(суроватъчен,изолат)

Темата беше редактирана от Георги Попов на 20.02.08 19:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1