21.02.08
13:17
Здравейте на всички,
/
Ще съм много благодарен, ако ми помогнете с доизпипването на хранителния режим за покачване на маса който си съставих и смятам да следвам. Този план е за деня след тренировката (който е и най-важен за мускулите :) ).
/
Ето малко данни за мен: На 24 години съм. Висок съм 165см и тежа 57кг. Почнах да ходя на фитнес от месец и половина. Първия месец тренирах 3 пъти в седмицата за цяло тяло, а последните две седмици тренирам 4 пъти в седмицата по следната схема: 1ден-гърди/бицепс/корем, 2ден-гръб/трицепс/корем, 3ден-крака/ремене/корем. Проблема при мен е че трудно качвам маса, затова трябва да отдам голямо внимание на това как се храня.
/
Ето го и хранителния ми режим:
/
08:30 - 1 чаша прясно мляко с яйчен протеин (30гр) + витамини
09:00 - 100гр овесени ядки със 300гр кисело мляко или 3 белтъка със сирене и 50гр филе или сандвич (150гр филе, кашкавал, домати, майонеза)
12:00 - 200гр пилешка/свинска пържола със 200гр ориз/пюре/таратор и хляб
15:00 - супа/леща/таратор със сирене/кашкавал и хляб или някакъв плод (ябълка, портокал, банан)
18:00 - 150гр пилешка/свинска пържола със 200гр ориз/пюре/таратор и хляб
21:30 - 1 чаша прясно мляко с яйчен протеин (30гр)
*Дал съм различни вариации на хранене през различните дни, за да не ми втръсне да ям едно и също.
/
Най-вече не съм сигурен за това колко време преди лягане е хубаво да се яде и какво по-точно.