DIET SUPPORT

BB

21.02.08
17:42

Здравеите, разглеждах си фат бърнери и попаднах на този nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=44 вижте му внимателно съставките , проверих ги една по една няма нещо кои знае колко вредно но ми направи впечатление хром пиколината пише че се садържа 200 мкг в доза и пише че дневно може да се зимат до 3 дози което предополагам е оптималното за наи добър ефект и съобразено така че да няма странични ефекти но тези 3 дози хром по 200 мкг дневно правят 600 мкг хром а след като прочетох че максималната дневна доза хром е 35 мкг за мъже ако се превиши се проявяват доста странични ефекти ................... правете си сметка от 35 мкг до 600 мкг .... си е доста надвишаване дали е объркано в саита или ... мислех да го пия тоя бърнер ама ......

ИВ

21.02.08
19:04

Не е объркано, а и от тази доза няма да ти стане нищо. При прекомерна употреба на хром пиколинат за отслабване се наблюдават странични ефекти при дози от типа на 2000-2500 микрограма дневно. Нямаш причина за притеснение. Купи си го и сподели резултатите си с неговата помощ :).

BB

21.02.08
19:20

мерси за отговора а ше може ли да ми кажеш и как да го пия щото досега рових из разни чужди саитове като на места пишеше че трябвало да се пие по 1 доза и тн ... или най добре да изчакам да ми доиде поръчката и да видя направо на опаковката междодругото ще го комбинирам със супер кътс 3 такаче ако мислиш че има нещо по специално при приема на Диет съпорта сподели :)
п.п дали ще ми трябва по малка доза или нещо ? защото съм тийнеиджър ама в бърнърчето няма съставки като ефедрин кофеин йохимбин и тн такаче не се притеснявам мн :)

ГП

21.02.08
20:05

да ако си го купиш задължително сподели резултата !!! защото сега и аз искам да си копувам бърнър ама много се чудя на коя фирма и какъв да е...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1