Проблем с рамо

MA

21.02.08
18:49

значи, имам проблем с лявото рамо - скоро забелязах, че костта(тази която е свързана с ключицата ако не бъркам) ми е издадена нагоре и като правя повдигане настрани с дъмбели точно в тази област ставите/костите пукат. загрявам винаги с по-малки тежести преди да си почна основните серии, но това пукане не спира. дано не е нещо по-сериозно.

иначе от естетична гледна точка не ми е проблем това издаване на костта, защото почна да ми се развива раменната мускулатура и до лятото смятам,че няма да има и следа от тази лека несиметричност. :)

21.02.08
20:27

Тренирай с малки тежести рамената и разгрявай много повече , тренирай 2пъти в седмица рамото но с много малки тежести имах същия проблем , аз го оправих с трен. с малки тежести и с базови упражнения и с повече тренировки с собствено тегло на лостове

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1