22.02.08
10:18
Незнам нали това е най-точното заглавие но направо съм отчаян :(
Два дена ходя на изследвания (имам сърдечно съдова операция, правена преди около 15 години) и “заключението” на кардиоложката е следното...:
- Никакви цигари, малко алкохол, ограничаване на солта и т.н. Неща който би трябвало да са ясни на всички претърпели сърдечно съдови операций.
- Сегашното ми състояние е перфектно с оглед на претърпяната операция Но:
—- Трябва да огранича натоварванията, не повече от 10-15 мин. на степер, велоаргометри, пътечки и т.н.
—- Ограничаване на тежестите, особенно натоварвания в областта на гърдите (защото, немога да я цитирам точно, но се изгражда някаква москулатура около/във сърцето което за напред може да ми създаде сериозни проблеми) Също така каза че при големи натоварвания за напред има опасност от хипертония.
Не съм взимал и не мисля да взимам никакви медикаменти свързани със тренировките ми. Тренирам от две години като в момента имам известен застой от около 4 месеца свързана с пребиваването ми в друг град, но идеята ми беше в началото на март да възобновя тренировките...
Кажете какво да правя,? Реално на какви натоварвания мога да се подложа,? Тази диагноза изкарва ли ме от залата.?!
22.02.08
20:11
Няма смисал да рискуваш с такова нещо, най-добре се консултирай с лекар ;)
Тя лекарката е ясна..., каза по-малко(демек нищо) Ми аз какво да правя.. :?
Направо не ми се мисли, някои ако има “подобен” проблем или е компетентен, нека да ми каже нещо стимулиращо :?
Тази тема http://www.bb-team.org/articles/1464/ ми разясни доста неща, но има ли вероятност аз да съм изключение
Мнението беше редактирано от sushard на 23.02.08 09:43.