малко help

23.02.08
13:09

Значи права един цикъл с креатин и глутамин обаче съм вече към края му и като спра да ги пия какво да почна да зиам за да не спадна драстично...качих няколко килца обаче ме е страх да не ги преполова като спра и ако може да ме насочите към нещо което да пия пак около месец и после още един цикъл креатин.Мерси

Мисля си, че така ще се получи омагьосан кръг. Страхът от “спадане” може да ти изиграе лоша шега и не мисля, че непрестанният прием на някакъв вид добавки ще допринесе положително за това. Ако хранителният ти режим е съобразен с тренировъчното натоварване, не следва да загубиш постигнатото - поне никой мой познат не се е оплакал от това.

23.02.08
19:56

Към креатина знам че организма  свиквал (така  съм чувал) и трябва  паузи

24.02.08
10:58

Знам че трябва да се прави пауза вапроса ми е през тая пауза какво да пия за да не изгуба натрупаното.Шото креатина ако качиш 5 кила като го спреш ше изпикаш поне 2.Казаха ми да си зема един хубав протеин или гейнер и да го пия през паузата но исках да чуя и вашите мнения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1