26.02.08
09:53
Винаги съм бил фен на логиката, че най-добрият фитнес е този най-близо до вас, но мизерията в кварталния фитнес вече не се издържа и просто ми се губи желанието да тренирам. Явно ще се ходи на фитнес с кола, което ми предоставя много възможностти, но също така и крайно много ме обърква, защото фитнеси в София - бол. Винаги ми е било интересно кой в момента според вас е най-добрия фитнес откъм уреди, големина на залата, спокойствие? Изключвам цената, защото много се усложняват нещата. The Gym ли е най-доброто, което имаме или е прехвален, защото чувам всякакви мнения.
26.02.08
10:02
Най-добрия е този които удволетворява нуждите ти в тренировките ( уредите ) на приемлива цена. Обиколи най-близките финтес зали и гледай съотношението цена/качество. ;-)
Ами на мене сегашни (Belize) си ми харесваше, докато преди една седмица не протече тавана от климатика - още е така! Предишния Power & Beauty също ми харесваше, докато съблекалнята не стана непоносимо блато - така си и остана! Предишния - пак по подобен сценарии. Не обичам да се местя, но напоследък ми прави впечатление, че след първоначалната инвестиция много собственици го удрят на уволнение и подръжка никаква >:-(
В този смисъл - чист, не пренаселен и (понякога) по-евтин е... новия фитнес.
Личното ми мнение е че The Gym наистина е най-доброто на което съм попадала.Въпреки че напоследък сякаш всички решиха че трябва да се тренира и дори там става доста препълнено-за мен е страхотния фитнес- чисто (нещо което дълго време не можах да намеря), голямо за да не чакам за уредите и да изтивам и много удобно направено.Дълго време си търсих фитнес от който да съм доволна и сега няма да го сменя макар че цените никак не са ниски. :)
26.02.08
10:20
но напоследък ми прави впечатление, че след първоначалната инвестиция много собственици го удрят на уволнение и подръжка никаква >:-(
Споделям това мнение. Не важи за всички зали, но за една огромна част.
26.02.08
13:20
Sparta
Най-добър фитнес? - много е субективно. Ако кажа един, веднага кусура му ще е “много е лъскав” :) и т.н.
27.02.08
09:37
Най-добър фитнес няма. Това е много субективно...много зависи какво търси човек в една зала.
За мен ,въпреки че е вече поостарял наи-добрия фитнес си остава АКАДЕМИК.Има богат избор от уреди ,атмосферата е разпускаща и хората са готини.Какво повече му трябва на един трениращ.
А да можете да ми помогнете в издирването на фитнес зала в или в района на Лозенец? и на нормали цени, ако може :)
05.03.08
20:40
Точно в този район трудно ще са нормални цените според мен :)
За мен най-добрия избор е Славия-спортес. Най-много машини и пространство, но е страшно пренаселен.
Има още един минус - скапани са му лежанките. Доста са по-ниски от стандарта и са неудобни за много хора.
Спарта (над басейна Спартак) горе-долу става, макар да има доста недомислици в него. Имат жестока машина със свободни тежести за горни гърди, но е трудно (почти невъзможно) да тренираш гръб и ръце там.
The Gym е доста прехвалена (рекламирана) зала според мен.
Ако не ти е проблем обикаляй за различните тренировки различни зали и взимай най-доброто от всяка от тях.