HYDROXYCUT - мнението ви за него?

25.12.04
17:55

Питам ви за мнението Ви върху този продукт!

MI

26.12.04
11:19

ако питаш за продукти на базата на ефедрин,кофеин и аспирин - да използвал съм.Мнението ми е малко негативно не от гледна точка на резултатите  в залата и пред огледалото, а от гледна точка че имах после проблеми със сърцето и кръвното налягане и за вбъдеще едвали някога  ще се доверя на тези препарати(ако за тях си имал предвид,защото препарата ХидроксиКът е на тази база ,за която говоря).Иначе ефекта бе много голям - голяма загуба на излишните мазнини и почити нямаше (май дори при мене нямаше) загуба на чиста мускулна маса.

27.12.04
11:34

Ефедрин и кленбутерол са си яки ‘химии” и не ги препоръчвам на никой!  А фет бърнерите доколкото аз съм ползвал не вършат работа.
по-здрави

03.01.05
13:25

“HYDROXYCUT”-оригинала/к,е,а/ беше върха.За съжаление новата формула няма нищо общо със старата и няма същото действие като нея.

03.01.05
17:39

какво точно имаш предвид- стара - нова?? Аз сериозно се интересувам от този продукт, който е без ефедрин, но все пак....

MI

03.01.05
22:37

Има предвид , че ако си чел статията за ефдрина в сайта на бб-тийм сигурно си прочел ,че  има продукт - комплексен който се казва ХидроксиКът ,който съдържа ефедрин аспирин и кофеин.Иначе за новия хидроксикът- не е добър-т.е. не е  ефективен.  8)
по-здрави

16.03.05
13:43

A ако вместо него просто си вземам ефдрин с кофеин и аспирин ще има ли пак такав ефект

16.03.05
20:19

[quote author=”^Rokera^”]A ако вместо него просто си вземам ефдрин с кофеин и аспирин ще има ли пак такав ефект

Ефедрата и базираните на нея продукти са забранени в много страни по света, така че не знам откъде можеш да си намериш оригинал. Иначе ефекта от описаната комбинация би бил много резултатен, то си е класика, само както art of pain писа е опасна за здравето.
А не съм чел добро мнение за новите безефедринови фетбърнъри, които са версии на старите ефедринови препарати, в смисъл всички твърдят че са боза, която няма видими резултати.

HS

16.03.05
20:53

А ако си пиеме 2 аспирина с голямо кафе,няма ли да има ефект.Ще е ефтино,достъпно и няма да се тровиме с ефедрин.

17.03.05
02:04

Момчета да не се лъжем във фет-бърнерите с Е/К/А - ефедринът MAKES THE DIFFERENCE :wink:

От аспирин и кафета - ефект минимален  :lol:

17.03.05
03:02

Футбола е най-добрия фет-бърнър (респективно спорта).. питайте kaloiancho ако невярвате какви невероятни резултати съм постигнал  :lol:  :lol:  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1