Кафевия ориз

27.02.08
17:21

не знам дали тука е мястото да напиша тази тема ,но вече я написах
Искам да питам относно кафявия ориз.Наскоро почнах да го копувам и тъй като ми идва доста солено защото купих от София човалче че идва по ефтино като е много марката не я помня.А въпроса ми е по същия ли начин да го готвя като белия(обикновения) ??? да не да го съсипя :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1