Препоръчайте продукт

ST

01.03.08
01:26

На 23 год., 188 см., 76 кг., ектоморф. Релефа ми е горе-долу добре, сила за килограмите си имам, но масата ми куца. Тренирам от 6 месеца, досега съм пил глутамин, креатин, аминокиселини и анимал пак.
Препоръчайте нещо за покачване на тегло. Аз лично съм се насочил към някакъв комплексен продукт, от рода на гейнър + амино + креатин и т.н. (много в едно), виждал съм такъв продукт на Scitec. Или някакъв протеин, незнам. Ако можете да ми предложите нещо добро в рамките на 100 - 200 лв., за 1-2 месечен прием ще ви бъда благодарен.

01.03.08
07:56

Личното ми мнение е, че съобразно стажа ти добре ще ти дойде един качествен суроватъчен протеин, който да пиеш всеки ден по 2 птъти, което според мен ще даде резултат. Моето мнение е, че комплексните продукти не дават желания резултат и малко насляпо взима човек...може да е и предразсъдък.

01.03.08
09:14

Като цяло споделям мнението на Стоянчо.Взимай суроватката пък към нея ако искаш си добави още нещо оба4е тея комплексни суплементи и гейнърите не са това което очакват хората струва ми се :)

ST

01.03.08
10:11

Да, благодаря ви много, аз също се чудих дали да не си взема протеин, значи сурватъчен, а може ли да ме насочите към някоя марка и нещо с което да го комбинирам? Или е достатъчно само с протеин? А също ако можете дами кажете, какво ви е мнението за гейнърите, защото чувам доста различни мнения от познати, едни казват че само пърдиш от тях и нищо, а други че имало ефект... И в общи линии по-добре ли е сурватъчния протеин от някакъв гейнър?

01.03.08
10:34

И двамата ( със Стоян ) в момента ползваме ASN суроватка.Има и други които ще ти свършат работа просто са по-скъпи.Можеш да го комбинираш с каквото си харесаш и мислиш 4е имаш нужда ( глутамин креатин бла бла бла...) Ако имаш добър хранителен режим смисъл от гейнерите голям не виждам.Не 4е не вършат работа но за ка4ествен трябва да потрошиш мн пари ( пие се в големи дози за да докараш нужния протеин от тях и т.н. ) За  мен лично по-добрият вариант е суроватка с добра диета.

ST

01.03.08
10:39

Благодаря за съветите, мисля да се спра на протеина.

01.03.08
18:13

Аз съм за изолат + креатин + яко ядене . Изолата за след тренировка само и креатина както си трябва , а за яденето не иска питане .

01.03.08
18:16

казано от GH0$T на 01.03.08, 18:13:

Аз съм за изолат + креатин + яко ядене . Изолата за след тренировка само и креатина както си трябва , а за яденето не иска питане .

+някакви мултивитамини...

BI

01.03.08
18:29

Вземи си три креатин малат и креатин етил естер + добър суроватъчен протеин,пий креатините преди и след тренировка по една кафяна лъжичка,суроватката след тренировка.За месец тренировки с добро хранене ще останеш много доволен!(казвам го от личен опит)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1