Дневник на Григата

Темата е заключена.

03.03.08
21:55

Отварям си и аз дневник със цел да покажа на вас тренировките си и да изтъня правилно програмата си благодарение на вас.На 23 години съм тежа към момента 70кг при ръст от 167см стажа ми във залата е 2 месеца,като преди около 3 години блъсках една година плътно.Процентът мазнини ми е 22%.Използвам фитнесът като съпътстващо звено на основния ми спорт самбото.Вярвам,че силовата подготовка във фитнеса ще допринесе и за успехите ми в самбо залата(затова и се въртя около категория 70кг).Целите ми на този етап е

1)Орелефяване на същите килограми при строго НВД(РБД),което продължавам вече 1 месец и половина.
2)Покачване на силата
3)Покачване на издържливостта

Първо добавките-”замезвам” със аминокиселини Universal Uni-Liver и протеин supreme whey на Ultimate Nutrition.След препоръка от форума пия Universal Jointment за укрепване на ставите.

Аминокиселините ги пия сутрин по 3 и вечер преди лягане пак по 3.Протеинът го пия 30-40 минути преди тренировка и след тренировка.Jointment със храненето общо 6 таблетки на ден.

Днес хапнах
Станах към 11:00(шефа имаше сватба)
1)2 филийки бонус със Отварата(така наричам-извара овкусена със зехтин и мляни жълтъци и белтъци в съотношение 1:5).
2)ядки
тренировка
3)китайска храна-пилешко със зеленчуци и ориз
Определено малко ядох

Тренирах
1)лежанка права 4х8
2)полулег-флайс 4х12
3)Кофички
4)Раменни преси 4х12
5)повдигане с дъмбел встрани 4х10
корем с тежест 10кг встрани(възел май се казваше)
Днес по изключение не правих кардио.

Резултати досега.Тренирам самбо от 5 месеца,когато бях 78 килограма-Порки баш :) .Резултатите в огледалото са-определено изчистване на тялото,като забелязвам някои странности-релефни рамена,що годе релефен гръб,оформящи се гърди,но като цяло предната част на тялото ми е силно омазнена.Краката също са ми релефни.

Проблеми,който стоят пред мен,а не мога сам да намеря решението им и затова ще разчитам на колегите от форума
-тренировките по самбо продължават близо 2 часа и привършваме към 21:30(три пъти в седмицата).Какво може да се яде да кажем след 22:00,защото след тренировка пия протеин или грешка правя?
-Грешка ли е че преди протеина запълвам гликогените депа със мед или фъстъчено масло?
-Аминокиселините трябва ли да се приемат преди ядене или може и след самото ядене да се яде?
-Хляб макар и Бонус проблем ли е че се меша със проитеините?

Утре ще прикача снимки и резултатите от НВД-то от 26.1.2008 до сега.

Темата беше редактирана от grigata на 03.03.08 22:19.

06.04.08
15:29

Потренирах и похапнах...

Ставане към 10:30
Хапнах малко риба тон,сирене и маслини

Към 11:30 пийнах BCAA,протеина и ацетил карнитина със кафе и грепфрут.

12:00 започнах тренировката

1)Лежанка загряваща 1х40 8ци на  2х70 1х65
2)Флайн на полулега 3х8 с 18ки
3)Уред,където избутваш тежести симулира лежанката,ама е със скрипци,много ме напомпва 3х75
4)Рамо с лост над врат 3х8 с 30кг
5)Въртеливи движения за рамото(не знам как се казва упражнението-дъмбелите пред рамо и ги въртя встрани от рамото) 3х8 с 8

Ръце не правих днес

20 мин Кардио(2 мин бавно,2 бързо.... и накрая 2 много бързо).
с кардиото тренировката беше 75 мин.

След като се прибрах~15 мин след края на тренировката пийнах ВСАА и протеин.30 мин след това-имаше останала риба тон и със 2 яйчени белтъка и една филийка Бонус.

2 часа след това 100г кашу.

Мерките,който обещах да кача в предишния си пост

26.1.2008   10.2.2008   06.3.2008   22.3.2008
талия  95           91             90           88,5
бицепс  35         35           35         35
гърди  98         100           105           103
китка  18   18   18   17,5
предмишница  28   28   28   28,5
килограми  71   71   70   70

Не ме притеснява това,че ръцете не растат-не ги тренирам и толкова,колкото,че гръдната ми обиколка се е смалила пфф ?!!?!?!

http://img441.imageshack.us/my.php?image=merkija7.jpg

Мнението беше редактирано от grigata на 06.04.08 15:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1