04.03.08
12:27
Мога ли да ги пия едновременно тези 2 продукта. Разбрах че Explode-a стимулира и възбужда, а пък cellmass отпуска и възстановява!? Започнах да ги пия едновременно, нокса преди тренировка, селмаса след тренировка и преди лягане. Да спра ли да ги приемам заедно?
Тази комбинация е препоръчителна и добре позната...Нокс преди тренировка,Селмас след.
04.03.08
14:07
Да, това е класическа комбинация и заедно със нитрикс образува мас стака на БСН.
Значи може да включа и Нитркс, аз смятах него да го взимам с Анимали или Jungle Warfare… Мерси за отговора!
Мнението беше редактирано от HouseSoul на 06.03.08 12:36.
Защо заглавието на тема има VS което по принцип означава “срещу” като за битка или избор като ти питаш дали може да ги пиеш едновременно ?
Jungle warfare го забрави ;) , имаше някакви скандали за съставките в него и май се оказа че са хормони или прохормони ( нещо такова) .
Лично мнение е че Експлоуда трябва да го пиеш сам и после нитрикс + селмас , но нямам опит със тея добавки тъй че ... :)
04.03.08
18:13
Бях писал една подробна тема за Jungle Warfare,който иска да я прочете,не съветвам никой да употребява този продукт.
казано от LawrenceTaylor на 04.03.08, 18:13:
Бях писал една подробна тема за Jungle Warfare,който иска да я прочете,не съветвам никой да употребява този продукт.
За Jungle знам че беше станало скандал, ако можеш малко по подробно да напишеш ще съм много благодарен. Един приятел го пи до преди месец и беше останал доволен, видимо се и понаду... заради реших и аз да го пробвам ама засега събирам информация.
казано от GH0$T на 04.03.08, 17:24:
Защо заглавието на тема има VS което по принцип означава “срещу” като за битка или избор като ти питаш дали може да ги пиеш едновременно ?
Jungle warfare го забрави ;) , имаше някакви скандали за съставките в него и май се оказа че са хормони или прохормони ( нещо такова) .Лично мнение е че Експлоуда трябва да го пиеш сам и после нитрикс + селмас , но нямам опит със тея добавки тъй че ... :)
Извинявам се за VS-то... знам че значи срещу ама незнам защо го написах. Както и да е. Значи аз реших след комбинацията с Cellmass i Explode да продължа с Explode i Nitrix. Понеже за 22 дена незнам дали ще получа желания ефект си купих още 1 кутия Еxplode.
Мнението беше редактирано от HouseSoul на 06.03.08 12:35.
06.03.08
15:51
В САЩ се води дело срещи ALRI, казуса е, че в Jungle WF се съдържа анаболен стероид. Продукта не е спрян от производство и се продава свободно. Какво става с делото, незнам...
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 06.03.08 15:51.