БЕЗвъглехидратна диета + тичане или качване по стълби?

NP

04.03.08
16:02

Здравейте от мен!
Значи искам да ви питам някои неща?
От една седмица съм на БЕЗвъглехидратна диета и за 5 дни съм свалил 3кг , като не гладувам. Та въпроса ми е дали съм свалил само мазнини или съм свалил и много мускули като гледам че от корема и от бузите съм свалил много? Защото нали уж ям основно месо за да ми защитава мускула и за това ви питам дали са само мазнини или съм свалил и мускул?
Другият ми въпрос е за физическите упражнения?
Искам да ви питам кое е по ефикасно за сваляне на дупе и бедра: тичане(нормално темпо) или качване на стълби(с леко тичане по тях)? Даже някъде намерих че със спринт се нуждаем от 18 пъти повече енергия отколкото при нормално тичане като трябва да се правят няколко повторения от по 100 метра? Това вярно ли е?

04.03.08
16:08

Напиши си храната за деня да я видим.
3кг за 5дни ........

04.03.08
16:14

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31139/
тук килограмите са вече 4-5…

NP

04.03.08
16:16

Тва там за общите теми съм го написал не толкова сериозно защото тука мисля че ще има повече отзовали се. А и там съм написал за 1 седмица което ще рече и утре защото с това темпо което свалям мисля че ще сваля толкова до утре вечерта така че ...
——
Не пускай последователни постове, а използвай бутона РЕДАКТИРАЙ !
Аз ти изтрих мнението !
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 04.03.08 16:31.

04.03.08
17:27

Качването на стълби хваща наи-вече бедра,задник и прасци и е едно от наи-ефикасните упражнения за отслабване.

04.03.08
17:36

Отначало на такива диети се сваля вода , но това че тук си писал 3 там 5 неми харесва . Ако очакваш реални отговори пиши реални резултати .
Отслабването не е точково(само липосукцията е такава)  , отслабва се цялостно .
Дай си хранителния режим за 1 ден да му хвърлиме по 1 око .
Хранителния режим е ключов за това дали ще сваляш или не .
AlexK тичането въобще не е за подценяване !
пп:Трия ти другата тема защото тук вече си си задал въпроса а и има започната тема .

NP

04.03.08
19:08

Нали ви казах че там не го написах на сериозно там го закръглих а тук е реалното. А за менюто ми не е много добре защото за първи път ям към 1:30 на обяд и ям каквото месо има например днеска изядох 200 гр кървавица , 1 яйце , малко черен дроб и това е всичко, но не ми се и яде повече. Между другото месата които ям са предимно печени. Ям за първи път толкова късно защото съм на училище и не мога да ям там месо и подобни. И моля ви не обръщайте внимание на другата тема , тази тук е “по-сериозната”. Благодаря ви за това че пишете тук , но ще ми отговорите ли кое е по добре за сваляне на краката и задните части тичане или тичане по стълби(леко темпо)?
Благодаря ви пак!

Мнението беше редактирано от nPoCuaK на 04.03.08 19:10.

05.03.08
07:30

e тичане по стълби мн ясно :)
а зелечуци не ядеш ли ?

NP

05.03.08
11:19

Ям само яйца и месо нищо друго!
Та сега като ви казах какво ям ще ми кажете ли дали съм свалил само мазнини или и малко мускул?

Мнението беше редактирано от nPoCuaK на 05.03.08 13:32.

05.03.08
14:10

Не са свалил само мазнини.
Дали сваляш мускули се вижда лесно - ако силата ти е същата или расте, значи всичко е наред. Ако губиш сила, значи сваляш и мускули.

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.03.08 14:11.

05.03.08
14:45

Оправи си хранителния режим ... Не става само с ядене трябва и акъл ;) . Сложи зеленчуци към месото ( въглхидратите от зелени зеленчуци не се броят защото са фибри - краставици , броколи и тнт) . С това ядене в 1:30 няма да стане .  Най важното ядене за деня е закуската . Според мен в момента си тероризираш тялото тотално с това никакво ядене. Дай години , ръст , килограми и стаж в залата .

NP

05.03.08
17:35

Години: 16 , ръст: 176-178 , тегло:87 кг . Не искам да слагам заленчуци щото преди това бях на такава с месо и зеленчуци и не свалях толкова. А някой може ли да ми каже какви са хранителните стойности на свинския черен дроб? И не тренирам в залата а само тичам на стадиона.
Благодаря!!!

Мнението беше редактирано от nPoCuaK на 05.03.08 17:36.

05.03.08
20:51

e 1000 % си свалил и ще сваляш мускулна маса с тва ядене .Ти 3 кила МАЗНИНИ знаеш ли какъв голям обем имат?... и не се свалят за 5 дена а за доста повече.Пък и тва за зеленчуцитте е тъпо дет го правиш ,може всякакви въглехидрати да махнеш ,ама те са минимума -даже не се и броят за въглехидрати . Но ти си знаеш де..

12.06.13
20:07

Глупости, аз свалям по 3 кг. на седмица с безвъглехидратен режим. Тежка тренировка 3 на 1 и по 30 мин тичане на пътека. Ям само месо и яйца и гледам да докарвам 400-500 гр. протеин на ден. Общо взето се движа м/у 116 и 100 кг. Проблема на този режим, е че излиза доста солено и го правя само в крайни случай. И то пак не е точно чиста 0, защото си докарваш близо 20-40 гр. въглехидрати на ден колко и да ги избягваш. Също е хубаво да се пие минимум 5 л. вода на ден. Ако работата ти е по-динамична, може и корекция, но в моя случай съм зад бюро и пътувам с кола и до тоалетната. Ако се стремиш към този режим, за да не губиш мускулатура ти трябват големи дози протеин или едни други добавки, който не са толкова позволени. Силата също пада, ако не направиш поне 10-12 часа сън на ден, но това може да се коригира и с легални добавки, като глутамин, бцаа и т.н.

Поздрави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1