Sustanon vs. Onmnadren

Темата е заключена.
TE

09.03.04
14:10

Nqkoi znae li v kakvo to4no se sastoi razlikata mejdu tezi dva preparata? Ako moje da mi kajete to4noto sudarjanie na testosteroni v omnadrena? I nai ve4e nqkoi znae li kakva e cenata v apteka na sustanona? Blagodaria predvaritelno!

11.03.04
19:15

Zna4i dvata preparata se razli4avat samo po edna ot sustavkite. Sustanon 250 sudurja 30mg testosteron propionat (propionate), 60mg testosteron fenilpropionat (phenylpropionate), 60mg testosteron izokaproat (isocaproate) i 100mg testosteron dekanoat (decanoate). A razlikata v Omnadren 250 idva ot poslednata sustavka - vmesto 100mg testosteron dekanoat v omnadrena ima 100mg testosteron heksanoat (hexanoate). Ne znam dali 6te ti govorqt ne6to sustavkite, no eto gi. Zna4i za razlikata edinstvenoto, koeto moga da ti kaja e 4e zaradi testosteron heksanoat-a omnadrena ima po-kus period na polurazpad, koeto govori za po-burzo na4alno povi6avane na nivata mu v kruvta i saotvetno zadrujka na voda i po-golqma opasnost ot strani4ni efekti, no tova ne ozna4ava 4e pri sustanona tezi ne6ta ne prisustvat…

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1