За бицепса ми.

[E

26.12.04
22:57

правя бицепс един ден само него.. правя по 12 серии за бицепс. Това според вас много ли е или малко или си е добре.Знам че е добре по 9 серии някаде защото е малак мускул но аз го правя един ден само него.Мерси.

BO

26.12.04
23:57

Здравей! Ами аз правя за бицепса 3 упр. - 9-10 серии и ми е напълно достатъчно. Зависи от твоя стаж, и също от това как ти се отравява на бицепса. Ти всъщност не казваш бицепса ти в застой ли е или не...

DO

27.12.04
00:57

мисля че е добре аз лично правя и аз някъде около 12 може и -1/2 зависи но според мен 12 е добре!

27.12.04
02:13

Зависи на какъв стаж е момчето но при всички случаи 12 серии е горната граница за тренировка 2 пъти седмично 9 серии е добър избор  за начинаещи и напреднали

09.01.05
22:17

що тренираш само бицепс в един ден? ами 12 е добре само гледай да не го претрениреш че аз за парви път като правих 12 серии за бицепс и после 12 за трицепс претренирах :( хаха ама после му фанах цаката. и аз това се чудя кое е по-добре за мене ама май 8-9 серии е по-добре

с 9 серии не е ли по добре,примерно 2 упражнения :
1во основно- 6 серии(да включва загрявка)
2ро упражнение - 3 серии.
Така е добре за маса,макар че 2 пъти седмично би било още по добре

10.01.05
00:57

[quote author=“MI5”]с 9 серии не е ли по добре,примерно 2 упражнения :
1во основно- 6 серии(да включва загрявка)
2ро упражнение - 3 серии.
Така е добре за маса,макар че 2 пъти седмично би било още по добре

По добре е да направиш 3 упражнения с 3 серии от колкото 1 с 9 серии.2 пъти седмично не винаги е по добрия вариант не се заблуждавай

11.01.05
14:50

аз за бицепс права 3 упр по 3 серии.прав с щанга,концентрично, и на скота

X_

11.01.05
19:56

щом правиш само бицепса в един ден,значи се опитваш да го развиеш и това ми говори ,че ти е изоставащ мускул.Прав ли съм или греша?
Ако съм прав това ,което правиш няма да ти помогне много и в зависимост от стажа,който имаш може и да ти навреди.Кажи нещо повече за тренировката ти ,стажа,възрастта и целите ти най-вече?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1