ами сега..?!

12.03.08
16:57

Всъщност може би проблема е в мен,че и аз незнам какво точно искам да постигна или пък как.. затова и искам да се обърна към хора,който със сигурност имат къде къде по голям опит.. :roll: От точно една седмица започнах да ходя редовно на фитнес (понеделник,сряда и петък) като горе долу тренировката ми отнема час и нещо.. Ходя доста пеша,рядко използвам автобуси и ми се струва,че въобще от всичко това няма ефект.Изчислих си калорийте,който трябва да приемам,а те са 1320,мисля да ги огранича на 1000,като даже си мисля,че и толкова са ми много.. нямам все още програма направена от инструктора и сега ме подлага на доста основни неща и доста мъки.. но както и да е.Нясно съм,че каквото и да правя ефект веднага при нищо няма,но някакси аз искам да го ускора възможно най-бързо.Главно искам да попитам при полужение,че съм на 17 години,158м. висока и съм 47 килограма ( а целта ми е поне 44кг.) как да си подобра режима на хранене,който е закуска в 7;00,обяд,ако много ми се прияде в училище 1 пакет сулети,в 13;00обяд,след фитнес към 15:30 2 ябълки и вечеря в 19;00.. а се има и на впредвид,че сладко не ям от доста време..дали и сауната не е някакъв вариант ?  :red: Благодаря предварително!  :red:  :sick:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1