14.03.08
07:20
Звучи смешно, ама като свикне човек на НВД-ВМ и съвсем забравя да се храни с високо въглехидратни ястия. Май вече има 10-тина дена не съм ял нищо високовъглехидратно. Което не значи, че не се храня с въглехидрати, все пак в ядките и киселото мляко има достатъчно количество, така, че режима да не е “без” ами “ниско”въглехидратен. Пък и пускайки тази тема тук подксзва, че целта ми не е да свалям колиграми (ако има някаква връзка изобщо де). Не, че ми е проблем ей сега да си сваря едни спагети , ама тва значи ли, че до края на деня трябва да муля въглехидрати вместу мазнини, или едно ядене е достатъчно да залъже организма, че все още имам достъп до въглехидрати ? И не му ли става ясно на този ми ти организъм, че все пак не съм отказал тотално въглехидратите имайки впредвид, че ги има в умерено количество в диетата ми?
Та понеже няма достатъно подробен материал специално за този аспект на НВД-ВМ-то, моля прилагащите го с опит да споделят с нас за какво помага въглехидратния ден и до какво може да доведе липсата му. И други съвети като цяло по темата.
Айде, че обяд наближава :>