Втора смяна на даскало и no-xplode

17.03.08
16:31

Тук стана малко сложно. Значи според правилата трябва да закуся сутринта, да изчакам 2 часа да ми се изчисти корема, да взема експлоуда, още 30-45мин. и тогава да отида на тренировка. Да кажем час тренировка, още час докато се оправя за даскало, да обядвам и стават повече от 5 часа.

Въпросът ми е ще сгреша ли много ако като стана взема едни аминокиселини и с тях експлоуда (без да съм закусил) и така на напълно празен стомах да отида на тренировка и след това да си закуся/обядвам? Днес ще пробвам така, просто от любопитство да видя какво ще ми причини експлоуда на напълно празен стомах, защото и без това ме замайва от превъзбуда :D

Другия вариянт да ходя на фитнес след даскало е малко по-сложен. Залата работи до 9 или 9:30 и то всички като си заминат в 8:30 шефа ме гледа вече на криво защото и на него му се заминава вече.

Кажете какво мислите :)

ВИ

17.03.08
16:41

Аминокиселините няма да тя наядат толкова. По-добре си вземи едни протеин и го пий 1 час преди експоула и веднага след тренировка. А 1 час след протеина обядваш-ОБИЛНО:)

Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 17.03.08 16:43.

JO

17.03.08
15:48

ставаш в толкова часа, че да ти стигне времето. Закусваш си и се оправяш за залата, даскало и всичко друго там. Като дойде време си взимаш дозата НОХ.... и заминаваш към залата. Докато стигнеш, преоблечеш и загрееш, ще е минало достатъчно време. Тренираш МАХ 30 мин (както и трябва) и си заминаваш. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1