Peak Carnitine

18.03.08
13:12

Здравейте,
приятелката ми ползва Л Карнитин на Пийк нутришън. Капсулите са по 1000мг от които 250мг Л Карнитин, 475мг Холин Битартрат, 2.7мг Витамин Б1 и 27мг Ниацин. Производителите препоръчват да се взема 2 пъти дневно по една капсула, вземани по този начин дневната дажба карнитин става 500мг.. Въпроса ми е достатъчно ли са те за да има ефект??

Също - продавача ми каза че за да се превърне в суха субстанция карнитина се съединява с тартарна(или нещо такова) основа и в една 500мг таблетка/капсула има около 250мг карнитин и 250мг основа... повечето източници препоръчват 2гр на ден, но тея 2 гр за чист л-карнитин ли са или за карнитин с тартарната основа??

Дано не съм ви объркал, но нещата все още не са ми ясни :}

18.03.08
13:22

казано от stanio на 18.03.08, 13:12:

Въпроса ми е достатъчно ли са те за да има ефект??

Като ги пиеш тия неща и се прави диета + кардио/спорт ще има ефект. ;-)

То с диета + кардио/спорт ще има ефект и без хапчетата..

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 18.03.08 13:33.

20.03.08
19:43

аз не помна кви беха горе доло мг на кг тегло ама Л-карнитин трябва да приемаш от 1-до 2 г зависи от теглото може и 3 аз лично съм чувал че ако се прекалява с него пр 5-6 г на ден започваш да задържаш много вода но това не сам го пробвал и не сам сигорен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1