Едно Въпросче???

18.03.08
16:40

Здравейте имам един въпрос и ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарен.

Ходех на фитнес около две години, но от шест месеца не съм стъпвал в зала. За тези две години качих 4-5кг., без никакви диети, хранителни режими и добавки. А през периода, в който не ходех си върнах старите кг., т.е. ОТСЛАБНАХ МНОГО. В момента съм на 18г., висок съм 183см. и тежа 67кг. Мисля пак да започна да тренирам, но тези път по - сериозно.
Искам да ви попитам какво бихте ми препоръчали като за ново начало. В смисъл някаква примерна програма и диета или някакви съвети. Ще ви бъда много благодарен.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

18.03.08
21:05

http://www.bb-team.org/workout/1465/.Това е най-доброто за теб в първите 2-3 седмици.Може и без бягаща пътека.67 килограма не са съвсем малко,не си толкова слаб.

TI

18.03.08
21:38

Щом си ходил толкова време на фитнес преди значи няма смисъл да правиш кръгови сплитове. направо започваи с 3 дневна програма за маса. нещо такова: гърди+бицепс; гръб+трицепс+трапец; рамо +крака; корема сложи където ти е удобно. прави тренировките през ден. не се изсилваи с килата. припомни си как се вдига. яж по много. всичко което съдържа протеин като месо мляко и млечни продукти риба яйца и др. също мн ориз и каротфи за въглехидрати. ядки също е добре да се консумират особено сутрин. може да си вземеш протеин. и общо взето това е. успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1