Имам нужда от помощ за хран. ми режим! :)

18.03.08
18:20

Целя поддаржане на кг. Ето и храненията ( на РБР съм ) :
1во - кафе с мляко около 100 мл (0,1%) + пчелен прашец около 5гр.
    - кардио близо 30 мин.(понякога и 20 мин., но интензивно)
2ро - плод , най-често киви
след 20 мин - овесени ядки ( 40-50 гр) с 150-200гр.кис.мляко (0,1 %),орехи до 20-30 гр. , 1ч.л. мед, малко сусам и мноого канела
              2 яйца със суроватачна извара
след 1час - грейпфрут или ябълка, но не винаги
3то - 100-150 гр пил. филе, хляб “Бонус” до 3 фил., а понякога грах или картофи( до 100-200 гр.)+зеланчуци:домати,спанак,краставици....и малко кис.мляко( 0,1% )
4то - кис. мляко около 200гр. +  100 -150 извара + зеленчуци ( понякога кис.мляко с месо )
5то - 100 гр. месо (филе), понякога риба(но 200гр.) със салата
6то - малко извара

Ами това е....пия по 3-4л. вода на ден и около 1л чайове
Не ползвам захар и сол.Достатачно ли ми е белтака, ваглехидратите смятам , че идват добре - гледам да са до 100 гр близо, а белтака около 90-99 гр.!??
Сега сам 46 кг на 167 височина, до скоро тренирах осилено,но сега сам си дала малко почивка-без машини, правя кардио всеки ден - за това и сам го намалила до 30 мин. иначе ми идва изморително , а сам по-цял ден в движение.
Исках да попитам и за орехите?Подходещи ли са след кардио?
Ще се радвам да дадете малко савети и критики разбира се ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1