19.03.08
13:22
Моля ви някои които знае да ми каже как се приема . Потърсих в няколко саита навсякъде пише различно намерих във 1 сайт в които пишеше че една капсула =750 мг кре-алкалин аз доколкото знам трябва да се приемат по 3 грама на ден в тренировъчен ден и 1.5 гр в нетренировъчен ден а на опаковката всичко което пише е 4 capsules per day.Preferably 30 mins before workout ..... Моля ви някои който знае как се пие да ми каже точно по колко капсули в тренировъчен и в нетренировъчен ден и кога да ги пия че съвсем се обърках .........
19.03.08
16:14
Щях да ти препоръчам да попиташ в темата на фирма Weider тук, но мисля, че вече си го направил. :)
казано от bbnewb на 19.03.08, 13:22:
Моля ви някои които знае да ми каже как се приема . Потърсих в няколко саита навсякъде пише различно намерих във 1 сайт в които пишеше че една капсула =750 мг кре-алкалин аз доколкото знам трябва да се приемат по 3 грама на ден в тренировъчен ден и 1.5 гр в нетренировъчен ден а на опаковката всичко което пише е 4 capsules per day.Preferably 30 mins before workout ..... Моля ви някои който знае как се пие да ми каже точно по колко капсули в тренировъчен и в нетренировъчен ден и кога да ги пия че съвсем се обърках .........
най-доброто време за приемане на креатин(кре-алкалин) е непосредствено след тренировка,защото 1.тогава приетата глюкоза и/или протеин се усвояват оптимално,2. отделения инсулин е най-анаболния хормон в тялото(точно това от което имаме нужда в това време),3 самата тренировка,чрез умножена ГЛУТ4-транслокация(отговорна за приемането на глюкозата в клетката), води до повишена чувствителност на инсулина.В нетренировъчни дни е важно да е на празен стомах.
ето ти тук един линк ако те интересуват подробности ;-) http://myogenic.de/wiki/physio:creatin