чиста маса

GO

21.03.08
15:34

Здравейте,господа искам да изкажете някои препоръки и мнения,относно идеята ми да ка4вам чисто.
6:00-суроватка  (Да заредя ли с ПВ тука)?
8:00-понички (по това време ще ги изгоря калориите)
10:00-мле4но яйчен протеин (просто немога да си набавя от храна по това време)тука въгл.?
14:00-пилешки бутчета овесени ядки разбъркани в прясно мляко (добре е като за пред трен?),(пре4и ли,ако си овкуся ядките с мед?)
17:00тренировка
след трен мед и суроватка
18:30пилешки бутчета и ориз (бял но със зеленчуци)?
20:00скумрия                                                                                                                                 
Препоръчайте ми някакво прясно мляко ,че вече нямам възможност да си вземам от село.                                                                                                                                                       
Как мислите,момчета?
Грамажите ги оставете на мен.

Темата беше редактирана от go6eca на 23.03.08 19:06.

21.03.08
18:33

Овкусявай ядките с мед, не е проблем. Иначе режима не е лош. Само поничките можеш да ги замениш с една пълноценна закуска.

22.03.08
13:44

Би ли споделил на колко си ? Колко си висок и колко тежиш ? За тази диета нищо не мога да кажа иначе, защото не съм се интересувал все още от чисто качване :)

22.03.08
17:37

Щом искаш да е чисто се ориентирай се към храни с нисък до среден ГИ (http://www.bb-team.org/values/glycemic_index/). Поничките не влизат в тази категория. Млякото би било хубаво да не е над 1%. Ориза да е кафяв и да не е от китайски ресторант (освен ако изрично не е пояснено, че е здравословен), пилешките бутчета без кожа. Добави плодове и зеленчуци и яйца.

22.03.08
18:39

За да качваш чисто ти трябва доста протеин и да внимаваш с въглехидратите и какви са те...

AN

23.03.08
12:06

Искаш чисто пък ядеш пилешки бутчета, земи яж пилешки гърди по-добре там е най-чистото не си гледал Рони какво яде :) Не ти знам метаболизма какъв е ама аз съм на ВВД и с моя бърз метаболизъм мазнини не съм виждал никога по тялото си. А като я гледам тая диета ” Я ако съм на теб ке умрем от глад до 14 : 00” :)

16.04.08
19:38

Щом искаш да е чисто се ориентирай се към храни с нисък до среден ГИ (http://www.bb-team.org/values/glycemic_index/). Поничките не влизат в тази категория. Млякото би било хубаво да не е над 1%. Ориза да е кафяв и да не е от китайски ресторант (освен ако изрично не е пояснено, че е здравословен), пилешките бутчета без кожа. Добави плодове и зеленчуци и яйца.

Сега виждам какво съм писал.. понеже малко мнението ми се е променило и от личен опит съм стигнал до някои други заключения. Може да се трупа чиста маса и с високомаслено кисело мляко, както и с не толкова чисто место - свинско и други. Макар че се появяват теории, че НВД-то не е кой знае колко добър метод за трупане на чиста маса, краткият ми опит показва, че всъщност е доста ефикасен. По-скоро ВМ-НВД*, с акцент на Н-то. Въглехидратите, макар и малко в една ниско-въглехидратна диета са важни според мен и при мен особено са разликата между болки в стомаха (когато няма никакви въглехидрати, а мазнините са в големи количества) и спокоен стомах. Като ВМ-НВД се редува с няколко дни РБД седмично.

Друг вариант, който ми идва наум е диета без или с минимална употреба на рафинирани въглехидрати и разни житни култури (пшеница, жито и др.), както и захар и подсладители. Заменяш ги с пълнозърнести храни и хубави въглехидрати.

На ясно сме си с факта, че какъвто и тип диета за по-чисти мускули да хванем ще трупаме маса по-трудно, отколкото, когато се тъпчем по-свободно.

*внимавай какви млечни продукти зимаш, най-добрите са тези директно от фермата, но тъй като повечето граждани не могат да си набавят такива се съобразявай със следното: никакво пастьоризирано, хомогенизирано и прочие странни термини, които нищо не говорят на средностатистическия консуматор. Никакви нискомаслени млека - в следствие на процеса в превръщаните им в такива се унищожават какви ли не полезни бактерии в тях. Зимай си мляко, което трябва да се вари и ако даже му се образува каймак получава шестица.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1