добри добавки интересно

22.03.08
21:07

смятам да започна един цикъл протеин исолат + азотен бустер.Смятах да вкарам и креатин монохидрат ,но парите свършиха и го оставих за по нататък.Мислите ли че от тази комбинация ще имам добри резултати с яко хранене или без креатина няма да осетя пълноценно бустера.Очаквам отговори :ЩЩ

Ще го усетиш как няма да го усетиш. Ако беше взел и краеатина щеше да е много по - добре обаче. Виж дали не можеш да измуфтиш отнякъде още 50 лева(толкова струва един качествен креатин 500 - 600гр.)

22.03.08
21:38

ем и аз я мислех много ама нема начин просто за момента.Добавките които имам въобще не бяха евтини Нектар и На синтракс е бустера.Няма да имам никаква възможност за креатин.можеби след месец,но не сега.Смисал няма да прахосам тези добавки като ги пия без комбинация с креатин и пак ще имам благи резултати.Благодаря

22.03.08
21:49

значи това е за последно ??дайте още едно мнение .

23.03.08
06:25

Какъв ти е азотния бустер?

Nitrous
syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=30

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 23.03.08 08:21.

23.03.08
08:38

Прочетох инфото му. Струва ми се доста скъп за 30 дни, а и фразата “най-добър” много ме смущава. Аз лично не съм го пробвал и не искам да се изказвам неподготвен. Доколкото знам аргинина сам не действа трябва и още нещо

Мнението беше редактирано от Z@ki на 23.03.08 08:39.

ВИ

23.03.08
08:46

казано от Z@ki на 23.03.08, 08:38:

Прочетох инфото му. Струва ми се доста скъп за 30 дни, а и фразата “най-добър” много ме смущава. Аз лично не съм го пробвал и не искам да се изказвам неподготвен. Доколкото знам аргинина сам не действа трябва и още нещо

Обикновенно към аргинина добавят цитрулин, понякога и хистидин и НАД, но ААКГ си е основната съставка. Но за да има анаболен резултат, трябва да е на теблети с постепенно освобождаване. Иначе става само за преди тренировка, което е забавно, но няма особен ефект върху мускулатурата и растежа. На пазара има два продукта с матрица за постепенно освобождаване и до скоро се съдиха взаимно за правото върху sustained release на ААКГ.

23.03.08
11:53

Аргинин и цитрулин имат синергично действие. Цитрулина се преобразува в аргинин от тялото когато има нижда от повече аргинин. Към тях се добява орнитин и лизин за стимулация на GH, понякога се добавя и таурин. До колкото знам има няколко начина за отложено усвояване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1