За Л-Карнитин

23.03.08
23:59

Здравейте.Преди около година си купих Л-Карнитин.Срока му на годност е до 10.2008г.Проблема е че преди година го отворих употребил съм някъде половината и после го оставих.Смисъл разопакован,но затворен с капачката.Мисълта е възможно ли е да се е прецакал нещо защото беше разопакован/но затворен с капачка/.През последните 9 месеца някъде / от толкова го имам / е съхраняван на стайна температура,затворен с капачката,на ампули е Л-Карнитина,на фирма Универсал.Моля само някой който е по-запознат и е сигурен в това което казва да дава коментари,защото няма смисъл някой да ми каже че щом срока на годност е ОК на карнитина му няма нищо,защото този извод мога да го направя и сам,но съм чувал че след като е разпокована и отваряната стоката,не винаги срока на годност е ключов.Благодаря предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1