Стрии - Dermasolve

VE

26.03.08
21:49

Имам неприятния проблем със стриите от доста време.Имам избеляли имам и червени.Пробвал съм разни мазила,но не помагат като цяло.Какво мислите за този продукт “Dermasolve” - http://www.dermasolve.com/ и www.marenick.com тук можете да разгледате повече за него.Имам 2 опаковки от него, от USA са.Мажа се за сега с единия, но пак не виждам ефект, а кремчетата не са евтини ( аз ги взех на далавера ).Нека някой, който разбира повечко да се разрови и да почете ако има желание и види дали да продължавам да се мажа или само хабя крема.Също имам проблем със акнето...доколкото виждам премахва доста неща този крем,та се чудя дали е добре ипо лицето да се мажа.Благодаря.

Темата беше редактирана от emzo на 26.03.08 22:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1