Болки в рамото

30.03.08
09:05

Здравейте, значи притеснява ме това че дясното рамо ме боли от вече 1 седмица и още не ми минава. Болката е в предната част на рамото и когато си вдигна или движа раката напред усещам болка. В първите 1-2 дни не му обръщах внимание, но вече взе да ме притеснява. От какво може да е болката и дайте някакъв съвет какво да правя.

дай му да почине 2-3 дена,мажи го с Фастум Гел или нещо подобно и разгрявай добре преди тренировка.Може да пропуснеш една тренировка за рамо

30.03.08
09:55

Почивка от 2-3 дни НЕ решава проблема, виж 2-3 семдици по-може. Всеки случай дай му толкова почивка, колкото му трябва за да спре да те боли напълно! Ако си прецакаш рамото от простотия може и да излезеш от залата. Как тренираш рамото? Ако е заедно с гърдите, направи ги в отделни тренировки. Също така полулега с какъв наклон го изпълняваш, защото по-висок от необходимия товари раменете. Съвет при тренировката за гърди - преди и след всяка серия прави стрчинг.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.03.08 09:56.

30.03.08
12:25

Това с фастум гела може и да го пропуснеш,то е мижи да те лажем...
Послушай Стоянчо и му дай хубава почивка...
Какви упражнения правиш за рамо?

30.03.08
12:42

Повдигане на ръцете напред 4х8
Повдигане на ръцете встрани 4х8
Хеликоптер 3х8
Раменни преси 4х8

ПП: наклона при полулег е около 45 градуса

Мнението беше редактирано от Firestarter на 30.03.08 12:44.

IB

30.03.08
13:16

При полулега по-голям наклон от 30 градуса прехвърля усилието към предно рамо. Тези 45 ти идват множко. ;)

30.03.08
14:08

казано от Iliqn Bonev на 30.03.08, 13:16:

При полулега по-голям наклон от 30 градуса прехвърля усилието към предно рамо. Тези 45 ти идват множко. ;)

х2! Започвай с раменните преси.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.03.08 14:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1