Бионабол 5 мг Руският или Румънският му еквивалент ?

Темата е заключена.

29.12.04
03:33

Скоро ще  почвам лек цикъл с бионабол, но отдавна знам, че много “майстори” съветват да се взема руският или както сега явно е модерно неговият румънски еквивалент.

Искам да попитам какво ви е мнението за качеството на БГ Бионабола от 5 мг и какво ще ме посъветвате да взема -

Бионабол 5 мг Руският или Румънският му еквивалент ?

DJ

29.12.04
05:32

Мненитоми за бионабола е че на мен лично ми харесва като орален стероид и то няма разлика с Руския просто различни имена но повечето претпочитат Руския(МЕТАН) и за мг-те значи бионабил има вече само в блистери от по 5мг хапа преди имаше и от 2мг но вече е спрян от произвотство затва ако в някоя аптека ти предложат Бионабол 2мг. Штее старичак затова него зимаи.
Аиде успех в зоба.

29.12.04
11:48

Руски , румънски , тайландски .................все е бионабол . За какво ви е да си го купувате на черно  :?: Купете си го от аптеката да ви е мирна главата . :wink: Не виждам кава разлика може да има в различните варианти след като активната му съставка е една и съща.

29.12.04
16:50

Един Руски трибоец беше хванат на допинг теста на едно състезание с Български Бионабол,и беше казал,че по-добар от Българския няма!

AR

01.01.05
19:15

казват че руския е по пречистен и съдържа повече активно вещество аз на твое място бих ИЗБРАЛ БЪЛГАРСКОТО.поне ще си сигурен какво взимаш.за напосима несъм чувал мнения от познати.

05.01.05
00:24

Румънския е най-добар според мене, макар че все отрова.

12.01.05
18:16

аз мисля че точно на българското не трябва да имаме доверие я вижте месата дето ги правят кренвиршите  буркани консерви и така нататака пални с боклуци  казвали са ми че тея сокчетата дето ги ближеха  малките деца се правят в един огромен казан и един път водата била спряла и чистачката бракнала във водата за сокчетата за да мие пода някои ще кажат че ако има боклуци те ше си проличат но не има филтри и всичко минава през тях просто няма хигиена и качество в българия така че само метан и напосим

AR

12.01.05
20:01

Тук става дума за фармация а не за кренвирши.Правиш ли разлика между двете?Бианабол братлета.Искаш да ми кажеш че тук в България производството ни е скапано ли?Грешиш тук си имаме специалисти малко с техниката сме назад може би но какво да се прави.Правим качествени продукти колкото и да те боли сърцето да го признаеш.Естесвено не сме идеални и тук си имаме недостатъци.Не си мисли че щом е вносна стока значи е качествена,не винаги е така.

12.01.05
20:54

Определено БГ фармация е доста добра и имаме добри заводи за лекарства.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1