малко съвети

30.03.08
20:19

значи аз съм на 15 год и 7-8 месеца.Висок съм 1.74-1.75 и тежа 73-74кг.Искам да кача малко маса не че нямам ама искам да стана поне 76кг.Вземам протеин 2 пъти на ден когато тренирам го взимам преди и след тренировка а когато не тренирам го зимам сутрин и вечер преди лягане.Програма ми е Понеделник:Гърди,Бицепс,сряда-Гръб,трицепс,петък-Рамена .Искам да попитам добра ли ми е програмата за трениране и правилно ли го зимам тоя протеин.И ако може да ми дадете някакав хранителен режим като за мен

31.03.08
12:52

Ако е суроватъчен в нетренировъчен ден го пий следобед между храненията, а не преди лягане, за преди сън яж извара. Ако ти е млечно яйчен протеина става за “лека нощ”. Ако е суроватъчен преди и след тренировка е ОК и сутрин също. Програма е добра, но при рамената включи крака ;)

31.03.08
19:19

казано от Стоянчо на 31.03.08, 12:52:

Ако е суроватъчен в нетренировъчен ден го пий следобед между храненията, а не преди лягане, за преди сън яж извара. Ако ти е млечно яйчен протеина става за “лека нощ”. Ако е суроватъчен преди и след тренировка е ОК и сутрин също. Програма е добра, но при рамената включи крака ;)

еми протейна ми е яйчен така ли да продължа да си го пия?

06.04.08
19:58

ай помогнете плс

06.04.08
20:07

Ние хранителен режим неможем да ти направим виж из сайта толкова матариал има поразрови се малко попрочети и ако има нещо неясно пак питай..  ;-)

07.04.08
12:28

казано от rumito на 06.04.08, 20:07:

Ние хранителен режим неможем да ти направим виж из сайта толкова матариал има поразрови се малко попрочети и ако има нещо неясно пак питай..  ;-)

ок а за протеина така ли да продължа да го пия??

11.04.08
17:39

казано от Beckhamchy на 07.04.08, 12:28:

NA

11.04.08
18:33

казано от Beckhamchy на 11.04.08, 17:39:

казано от Beckhamchy на 07.04.08, 12:28:

да

12.04.08
07:10

казано от Beckhamchy на 30.03.08, 20:19:

Програма ми е Понеделник:Гърди,Бицепс,сряда-Гръб,трицепс,петък-Рамена

Добре е, дори е задължително да включиш и упражнения за крака (поне клекове), както и “мъртва тяга”. Бих ти препоръчал и лека размяна на упражненията:
—————————————————
Пн - гърди, бицепс, (корем)
Ср - (трапец), рамо, крака
Пт - гръб, трицепс, (корем)
—————————————————
Според мен така ще се чувстваш по-свеж и стимулиран за тренировка през всеки един тренировъчен ден.
А мислил ли си за прием и на креатин, глутамин, гейнер ... ?

Мнението беше редактирано от Barny на 12.04.08 07:11.

13.04.08
09:45

казано от Barny на 12.04.08, 07:10:

казано от Beckhamchy на 30.03.08, 20:19:

Програма ми е Понеделник:Гърди,Бицепс,сряда-Гръб,трицепс,петък-Рамена

Добре е, дори е задължително да включиш и упражнения за крака (поне клекове), както и “мъртва тяга”. Бих ти препоръчал и лека размяна на упражненията:
—————————————————
Пн - гърди, бицепс, (корем)
Ср - (трапец), рамо, крака
Пт - гръб, трицепс, (корем)
—————————————————
Според мен така ще се чувстваш по-свеж и стимулиран за тренировка през всеки един тренировъчен ден.
А мислил ли си за прием и на креатин, глутамин, гейнер ... ?

колко време да тренирам с тая разменена програма?а и от тая седмица зех през тея 3 пъти които ходя да прая всеки път корем

13.04.08
14:26

казано от Beckhamchy на 13.04.08, 09:45:

колко време да тренирам с тая разменена програма?а и от тая седмица зех през тея 3 пъти които ходя да прая всеки път корем

Ами според мен това е индивидуално и сам трябва да усетиш кога програмата става неефективна. Лично за мен индикация, че трябва да сменя програмата е, че започвам вътрешно да усещам, че вече не ми се тренира по нея и губя интерес към тренировката като цяло. Също така междувременно щом усетя, че към някое от упражненията съм привикнал и не ме натоварва - го сменям ...
Ако коремът ти е сравнително стегнат, без “много” мазнини, мисля че е достатъчно и веднъж седмично да го тренираш, иначе два пъти стигат ...

Мнението беше редактирано от Barny на 13.04.08 18:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1