за аргинина,орнитина и ZMA

31.03.08
19:26

Четох тука из темите за тия 3 добавки(L-аргинин+Орнитин и ZMA)та вапроса ми е как трябва да се приемат за да се увеличи произвеждането на растежния хормон.И още един въпрос-става дума за растежния хормон от хипофизата нали?Благодаря ви предварително

01.04.08
06:58

Да, затова става дума! Аргинин-орнитин комплекса се приема един час преди физическо натоварване, а в дните без тренировка се приема във същата часова зона. Ако имаш достатъчно ресурс, добави и една доза аргинин и орнитин вечер преди лягане, поне 30 минути преди сън и на гладно , заедно със ZMA!

Така най-добре ще усетиш действието им! Поотделно - доста слабо. Не подценявай и високобелтъчната и средно-мазнинна диета по това време - за да имаш материал за синтез и хипертрофия!

Желая ти успех!

01.04.08
09:02

Питон, не искам да започвам спор, но не е ли по добре в почивните дни да приема азотния стимулатор сутрин след ставане или вечер преди лягане?

01.04.08
09:42

мерси питон.а колко време горе долу е добре да ги пия тия работи?

01.04.08
11:22

Тъй като се стига според мен до “засищане” на рецепторите от конкретните съставки, направи на всяка 6-7-ма седмица 15 дена пауза!

01.04.08
18:45

един от приемите на тази комбинация(аргинин и орнитин) по-добре го направи преди сън,може да добавиш и GABA а също и карнитин ако си в период на чистене.

Мнението беше редактирано от zaprian на 01.04.08 20:44.

02.04.08
12:38

неска си взех HGH Power-съчетание на аргинин,орнитин,лизин и глутамин.Мисля че трябва да свърши работа нали?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1