29.12.04
12:44
Здравейте яки пичове, от три седмици съм на ниско-въглехидратен режим и консумирам само белтъчини, но реален резултат (топене на мазнини) почти не съм усетила, макар, че тренирам яко в залата, с акцент върху аеробната дейност. Въобще мога ли да натрупам мускулна маса, при реално топене на мазнини, посредством НВР?!? Или женските ми хормони са пречка за това, в смисъл ще си имам приятно заоблени дупенце и бедра, а не желаните от мене изчистени, изпъкващи мускули?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:22.
29.12.04
13:13
Здравей и ти и добре дошла във форума....
НВР само белтъчини?????
Това е убийствено. В смисъл, предполагам че говорим за много ниски нива на всичко останало... Смятам, че е нормално да не качваш мускулна маса. НВД като цяло не е най - добрият режим за бързо натрупване на маса, а във варианта, в който го практивкуваш.... Направо си е страшничък. Предполагам ,че даже мъж с леко завишен тестостерон трудно ще качва....
Сега.
Да направим следното.
Напиши си в тази тема тренировката подробно и дай да обсъдим какви точно цели имаш, дали трябва и какво можем да променим. Това така, защото разделът тук е за треировки.
А да кажем ето тук си пусни нова тема с хранителния режим, после дай един линк към нея тук. Специално за диетите имаме много добър специалист, дано само той ти види темата.
Освен това.
За видимо качване на мускули 3 седмици не са кой знае какво. Като вземем предвид ,че си жена, а качването се определя от тестостерона, качването при теб ще е още по - бавно. Но не бива да се отчайваш. Мисля, че това м,ожем да го регулираме с тренировъчната схема.
За свалянето на мазнини обаче 3 седмици, особено при режима, който описваш, са достатъчно време за резултат. Нещо в хранителния режим не е в ред.
Поздрави и весели празници!!!!