Смесване

02.04.08
18:49

Може ли да се смеси Л-карнитин с Креатин ?

03.04.08
05:53

Аз може да съм в заблуда но този раздел беше създаде с цел избягване пускането на повтарящи се теми , но уви ...

Зависи от това какъв е креатина , ако е от новите формули не задържащи вода може ако е от старите ( моно , фосфат) не е добра идея .
Интересно ми е защо питаш ?  Малко “лирическо” отклонение  :
Като цяло двете добавки се ползват за 2 коренно различни задачи . И аз искам хем да топя мазно хем да качвам чиста ММ но не го правя защото няма да свърша нито едното нито другото както трябва . Чел съм една статия на Christian Thibaudau в която той сравняваше желанието да качваш мм и да сваляш мазно едновременно със мастурбацията докато караш колело - възможно е но няма да се представиш добре и в двете начинания .

03.04.08
07:25

Значи да не очаквам  кой знаи какво ако ги зимам и двете

03.04.08
07:39

Забравих да питам  години , стаж ,ръст , кг . Най вече искам да знам какво целиш с тази комбинация .

03.04.08
08:47

16 год 100 кг (за сега от тоя карнитин съм свалил 7 кг) ръст 175-180 стажчето е 5 месеца целта ми е да сваля още около 10 кг и се замислям мн щото като направя единия мускул на другия вече сам капнал и са мъча

03.04.08
09:33

Много ти е рано за креатин . За сега си вземи минерали и витамини + л карнетина . Направи си един хранителен режим които да е за теб самия и смело напред . Ако си на много ограничена диета и рязко си намалил калорийте е нормално да нямаш сила за 2-ро упр . Грешиш някъде - в диетата , възстановяването . Като начало чети повече за хранителните режими  .

03.04.08
14:21

Присъединявам се към GH0$T, защото си само на 16 и стаж от 5 месеца, което означава, че сила имаш още достатъчно, което отхвърля креатина на този етап. Спокойно можеш да си купиш един л-карнитин, щом целта ти е да махнеш 10 кила. Съвет - недей ги сваля наведнъж и за малко време!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1