05.04.08
23:04
Здравеите.Трябват ми някакви кординати на въпросия доцент от НСА - Н.Попов.
За тези които не знаят това е един от наи добрите ортопед - травматолози / кинезитерапевти (не съм убеден и аз точно какъв се води) в България.
Трябва да се прегледам при него отностно една травма, обаче единственото което намирам е графика му за заниманията, които води в сградата на НСА на ул. Гургулят 1!
Някои ако разполага с някаква по обстоина информация,моля да я сподели.
Благодаря предварително!
06.04.08
04:11
Най лесно е когато са му заниманията да го причакаш пред залата.Едва ли някой би ти дал телефон дори да го знаеше.
Честно казано си прав.Проблема е че доцента няма занятия през април.А и така да дебнеш преподавател е много неприятно поне според мене (понеже те и без това го занимават 1000 студента)!
Мина ми през ума да званна в самата сграда и да му зема вътрешния телефон - обаче това още не съм го пробвам.
Много странно ми е как този доцент - доктор не работи в някоя книлика.И по този въпрос няма никаква информация.
Всъшност моят проблем не засяга ежедневието (смисъл не е от онези тежки и болезнени травми), но определено дясната ми страна (подозирам че е нещо свръзано с рамото) не реагира добре и губя усещането в мускулите от дясно - средно,задно рамо;гръб;дясна гърда;бицепс - да сещате се всички мускули, които са свързани към рамото!
И все пак не искам да ходя при някои некадърник на които просто да дам 30 лв.
А и немога да оставя нещата така, защото това ми създава много проблеми при тренировките.
казано от Иван Шишманов на 06.04.08, 04:11:
Най лесно е когато са му заниманията да го причакаш пред залата.Едва ли някой би ти дал телефон дори да го знаеше.