DHEA + TRIBULUS

06.04.08
17:15

Имам молба. Може ли някой употребявал написаните от мен по-долу препарати да ми каже колко продължително и в какво съотношение трябва да ги приемам. Тренирам през ден и съм на 40 г. Благодаря.

ULTIMATE NUTRITION - хормонно стимулиращи - DHEA 100mg - 100 caps
OPTIMUM NUTRITION - сила и възтановяване - SUPER TRIBULUS 625 mg. - 100 caps

Трибулуса по 3 капсули дневно - през 8 часа.
ДХЕАta ми се вижда много една капсула да е 100мг. Максималната доза за теб е около 50 мг. дневно.

06.04.08
21:34

казано от Георги Гайдов на 06.04.08, 20:45:

Трибулуса по 3 капсули дневно - през 8 часа.
ДХЕАta ми се вижда много една капсула да е 100мг. Максималната доза за теб е около 50 мг. дневно.

Има ли някаква опаснаст за здравето от DHEA-та? Колко време трябва да я пия. Пращам ти и линка за да видиш, че действително е 100 мг. Има и от 25 и 50 мг.
silabg.com/bg/product/detail/search_what/DHEA/id/1061

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 06.04.08 21:52.

07.04.08
17:10

казано от Иво Радев на 06.04.08, 17:15:

Имам молба. Може ли някой употребявал написаните от мен по-долу препарати да ми каже колко продължително и в какво съотношение трябва да ги приемам. Тренирам през ден и съм на 40 г. Благодаря.

ULTIMATE NUTRITION - хормонно стимулиращи - DHEA 100mg - 100 caps
OPTIMUM NUTRITION - сила и възтановяване - SUPER TRIBULUS 625 mg. - 100 caps

Аз бих ти препоръчал да се ориентираш към други продукти. И за двата продукта има по-добри варианти :)

07.04.08
17:20

DHEA - по 1 на ден
TRIBULUS - 3 на ден през около 8 часа
за 40 годишен, трениращ 100мгр/ден не са много (според мен). марките не мога да коментирам защото съм ползвал само трибулуса и от него бях доволен - усетих, че работи. ДХЕА не съм ползвал (само 7КЕТО на NOW)

07.04.08
18:39

7Кето е различно от чистата ДХЕА.
Аз имах големи очаквания към 7кето, но явно 100мг дневно са малко(за 7кето говоря).
Иво, видя ли тази тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31591/  ?

07.04.08
19:04

казано от emzo на 07.04.08, 18:39:

Аз имах големи очаквания към 7кето, но явно 100мг дневно са малко(за 7кето говоря).
Иво, видя ли тази тема:

Да чел съм но не мога да си обясня за себе си дали ползването на самия препарат DHEA може да ми навреди примерно ако го използвам в рамките на примерно 4 седмици. Иначе се чувствам във форма. Трибулуса е ясно, че няма странични ефекти. Тъй като съм поръчал така или иначе и двете добавки ще пиша дали имат ефект след като ги ползвам. Но първо ще отида на преглед за пълно изледване на хормоните. Все се надявах някой да е използвал и двата препарата за да ме осветли, но явно честта ще се падне на мен за да разкажа.

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 07.04.08 19:06.

07.04.08
21:10

Иво, видя ли тази тема:

Lawerence Taylor за пореден път е обяснил всичко както си му е реда!
Аз лично DHEA в оригиналния й вид не бих ползвал, най-малкото защото негативите са повече от позитивите.
Сега вече, продукти като Metyl-1D и Methyl Masterdrol са нещо друго.

07.04.08
21:17

казано от Владимир8507 на 07.04.08, 21:10:

Иво, видя ли тази тема:

Аз лично DHEA в оригиналния й вид не бих ползвал, най-малкото защото негативите са повече от позитивите.

Сигурно си прав, но да не забравяме възрастовата граница между двама ни. Ти въобще поне според мен нямаш нужда от каквито и да е било добавки, камо ли от прохормони. Но DHEA не е само за сила. Не искам в никакъв случай да се явявам защитник на прохормони. Просто дебатираме на моята възраст и с моя интензитет на тренировки в рамките на месец, дали ще имам някакви евентуални усложнения ако ползвам препарата. Колкото до цитирания от теб Lawerence Taylor, ми прати линк ако имаш да се запозная с мнението му. Благодаря.

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 07.04.08 21:20.

07.04.08
21:21

казано от Иво Радев на 07.04.08, 21:17:

Иво, видя ли тази тема:

Сигурно си прав но да не забравяме възрастовата граница между двама ни. Ти въобще поне според мен нямаш нужда от каквито и да е било добавки, камо ли от прохормони. Но DHEA не е само за сила. Не искам в никакъв случай да се явявам защитник на прохормони. Просто дебатираме на моята възраст и с моя интензитет на тренировки в рамките на месец, дали ще имам някакви евентуални усложнения ако ползвам препарата.

Аз честно казано, не познавам човек, който да има НУЖДА от добавки :) Всеки има НУЖДА от храна и сън, а добавките са просто един ПЛЮС към останалото.

Всяка кола задължително има НУЖДА от двигател, за да се движи, но с турбина се движи още по-добре ;)

Линка е в поста на emzo ;)

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 07.04.08 21:22.

07.04.08
21:49

казано от Владимир8507 на 07.04.08, 21:21:

казано от Иво Радев на 07.04.08, 21:17:

Иво, видя ли тази тема:

Сигурно си прав но да не забравяме възрастовата граница между двама ни. Ти въобще поне според мен нямаш нужда от каквито и да е било добавки, камо ли от прохормони. Но DHEA не е само за сила. Не искам в никакъв случай да се явявам защитник на прохормони. Просто дебатираме на моята възраст и с моя интензитет на тренировки в рамките на месец, дали ще имам някакви евентуални усложнения ако ползвам препарата.

Аз честно казано, не познавам човек, който да има НУЖДА от добавки :) Всеки има НУЖДА от храна и сън, а добавките са просто един ПЛЮС към останалото.

Всяка кола задължително има НУЖДА от двигател, за да се движи, но с турбина се движи още по-добре ;)

Линка е в поста на emzo ;)

ОК. Нека да е така. Бунтарски дух преди всичко. :)

08.04.08
14:06

Иво, видя ли тази тема:

честно казано от такава доза и аз не усетих нищо, а иначе знам, че 7КЕТО е различно от чистата ДХЕА

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1