09.04.08
11:56
здравейте. :) винаги съм се чудел какво е мнението на хората за спортните танци,дали се възприема като спорт или се смята само за изкуство? :) аз тренирам от малко повече от година и на 100% мога да твърдя, че е спорт. сигурен съм, че всеки занимавал се със спортни танци е на това мнение, но бих искал да чуя мнението и на хора, които никога не са опитвали :)
Темата беше редактирана от seth на 09.04.08 14:08.
За съжаление е спорт. И се искат много усилия за да се тренира. И наистина кардиоте е супер сериозно.
Но има една страна която не ми харесва и това е, че е обвързан с някаква луда първенющина...
Друго си е да си отидеш в залата да си тренираш сам за себе си, без да ти пука за други и да си изхвърлиш негативната енергия. Но това зависи от човека, има хора на които търсят повече внимание и т.н.
П.П. Ако в един момент решиш да се занимаваш сериозно с танци, фитнеса само ще ти пречи, така че ще трабва да избираш. Иначе става като да тренираш едновременно скок на височина и хвърляне на чук... :)
Мнението беше редактирано от tpd на 09.04.08 14:24.
ами чесно казано съм избрал още в началото.танците са това с което искам да се занимавам,въпреки че започнах сравнително късно. аз и никога не съм се занимавал сериозно с фитнес.тренирам си вкъщи, колкото да поддържам форма,но се интересувам от фитнес: чета редовно форума и смятам,че доло горе знам някои неща(нищо,че не ги ползвам :) ) пфф нещо бая се отплеснах от темата :)
Тренирах 6 години и малко. Качих два класа и се отказах. Наистина има ... особености на средата. Като цяло взе да не ми доставя такова удоволствие, защото работите взеха да стават по-професионални, а аз нямах намерение да се занимавам с това. Та и се отказах де. Така влязох в Доджото, после във фитнес залата и така.
10.04.08
07:22
Е, че е изкуство спор няма. Но е и спорт естествено.
Ак ого тренираш като хората, а не си там само да научиш две - три стъпки за някой бал или сватба.